PASTA BOLONJEZE Slasno jelo koje će vas dugo držati sitim, ukusa bez mane
Neodoljiva pasta, ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je
- 500 g mlevenog mesa
- 500 ml pasiranog paradajza
- 150 ml crvenog vina
- 2 luka
- 2 šargarepe
- 2 čena belog luka
- maslinovo ulje
- so, biber
Priprema
Luk i šargarepu sitno nasecite i propržite na maslinovom ulju. Dodajte sitno seckani beli luk i kratko propržite.Dodajte mleveno meso i kuvajte dok ne omekša. Dodajte vino i sačekajte da alkohol ispari, pa dodajte pasirani paradajz. Kuvajte na laganoj vatri dok se sos ne zgusne.
Možda vas zanima:
PASTA SA PEČURKAMA Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim.
PASTA SA TUNJEVINOM Neodoljivo jelo koje se brzo i lako sprema, a prava eksplozija ukusa
Savršeni spoj testenine sa tunjevinom, a držaće vas dugo sitim.
FUNGI PASTA Neodoljivi specijalitet za savršen nedeljni ručak, prste da poližete
U slasnoj kombinaciji pečuraka, pavlake i parmezana, najbolje stavite odmah duplu meru.
PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
DODAJTE OVO U PASULJ Umesto nadimanja biće savršenog ukusa
Jednostavan trik koji provereno radi.
KAČKAVALJ KUGLICE Zasitno predjelo nestaće sa stola prvo, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Slasno predjelo uspeće i početnicima.
ROZE KAFA Aromatični napitak interesantne boje, pravićete stalno
Ako volite običnu kafu, ovu ćete obožavati.
LOVAČKE ŠNICLE Slasni specijalitet po ukusu bez premca, a meso se lepi za prste
Neodoljive, pravićete stalno.
TAJNI SASTOJAK ZA NAJBOLJE KROFNE Biće vazdušaste i mekane, a trik je u ovome
Fenomenalan slatkiš, za prave sladokusce.
Komentari (0)