POSNI BURITO SA POVRĆEM Jelo koje budi sva čula, uopšte nećete primetiti da nedostaje meso
Sočan i slasan, pravićete stalno.

Potrebno je:
- 4 tortilje
- 200 g mladog graška
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
- 1 crveni luk
- 1 avokado
- 2 kašike maslinovog ulja
- so i biber po ukusu
- sok od 1 limuna
Priprema:
U tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite seckani crveni luk i paprike.
Dodajte grašak i pržite još 5 minuta. Avokado izgnječite viljuškom i začinite sokom od limuna, solju i biberom. Na svaku tortilju stavite povrće s graškom i avokado krem. Urolajte i poslužite.
Možda vas zanima:

POSNE TORTILJE PRVE ĆE NESTATI SA STOLA Prave se lako, a savršenog ukusa, bolje odmah napravite duplu meru
Samo dodajte prilog po želji.

BRZE I DRUGAČIJE PICA ROLNICE Recept Danijele Dimitrovske oduševio domaćice na mrežama
Poznata manekenka Danijela Dimitrovska fantastičnim izgledom osvojila je svetske modne piste. Da se odlično snalazi u kuhinji pokazuju i ove pica rolnice. Za razliku od klasičnih, ona koristi tortilje, što ceo postupak čini još jednostavnijim. Njenom sinu Matiji su omiljene, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni.

NAJMEKŠE POSNE TORTILJE Savršene za Veliki petak, samo im dodajte prilog po želji
Filujte prilogom po želji.

DOMAĆE TORTILJE Još bolje od onih kupovnih, samo dodajte omiljeni prilog
Premažite tortilje slanim ili slatkim nadevom.

UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.

BAKIN SPANAĆ MIRIŠE NA DETINJSTVO Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje služite uz meso ili ribu.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, cela porodica će uživati
Savršenog ukusa, a zasitno.

ČAČANSKI LONAC Prepun različitih vrsta mesa, ručak kome neće odoleti ni najveći gurmani
Slasno i aromatično jelo, a bićete siti satima.

KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Komentari (0)