ČOKO FANTAZIJA SA KOKOSOM Super brz i jeftin desert kome po ukusu nema ravnog
Mekan i sočan, za sve prilike.
Potrebno je:
- 1 čaša mleka
- 1 čaša šećera
- 1 čaša zejtina
- 4 supenih kašika kakaa
- 2 jajeta
- 1 čaša brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 vanilin šećer
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte mleko, šećer, zejtin i kakao prah. Smesu podelite na dva dela. Jednom delu dodajte jaja, brašno, prašak za pecivo i vanilin šećer. Smesu sa jajima i brašnom stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Čačkalicom proverite da li je kolač pečen. Pečen kolač prelijte sa prvim delom smese. Na kraju ga pospite kokosom.
Možda vas zanima:
ČOKO KOLAČ SE TOPI U USTIMA U sočnom spoju sa smokvama, nema ko neće uzeti parče više
Ako volite čokoladne kolače, ovaj sa smokvama ćete obožavati.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)