ČOKO FANTAZIJA SA KOKOSOM Super brz i jeftin desert kome po ukusu nema ravnog
Mekan i sočan, za sve prilike.
Potrebno je:
- 1 čaša mleka
- 1 čaša šećera
- 1 čaša zejtina
- 4 supenih kašika kakaa
- 2 jajeta
- 1 čaša brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 vanilin šećer
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte mleko, šećer, zejtin i kakao prah. Smesu podelite na dva dela. Jednom delu dodajte jaja, brašno, prašak za pecivo i vanilin šećer. Smesu sa jajima i brašnom stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Čačkalicom proverite da li je kolač pečen. Pečen kolač prelijte sa prvim delom smese. Na kraju ga pospite kokosom.
Možda vas zanima:
ČOKO KOLAČ SE TOPI U USTIMA U sočnom spoju sa smokvama, nema ko neće uzeti parče više
Ako volite čokoladne kolače, ovaj sa smokvama ćete obožavati.
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
KOLAČ SA MAKOM BOLJI OD SVAKE TORTE Sve se samo pomeša i peče
Savršeno ide uz čaj ili kafu.
DOMAĆI JAFA KOLAČ SAVRŠEN ZA IZNENADNE GOSTE I dupla mera će biti malo
Savršen za hladne dane i praznike.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)