SAMO ZA PRAVE GURMANE Kada probate ove sočne, punjene PRŽENICE nećete moći da prestanete da ih jedete
Punjene prženice su toliko ukusne, a spremaju se očas posla

Ko ne voli prženice? Pa još kada su punjene šunkom i kačkavaljem onda se prevaraju u obrok dostojan svakog pravog gurmana.
Možda vas zanima:

VEČERA ZA 10 Preko hleba stavite omiljeno povrće kod Srba i začin koji će da mu pojača aromu do maksimuma
Kad vam pretekne bajatog hleba, napravićete, naravno, prženice, ali uz ova dva posebna sastojka one će da se pretvore u odličnu večeru.

SUPER DORUČAK Pohovani hleb preliven sosom od jabuka za sladak dan pred vama
Probajte slatke prženice obogaćene sosom od voća.

Preukusne prženice bez trunke jaja i mleka od čijeg mirisa već teče voda na usta
Možda bi odmah trebalo da napravite duplu porciju jer kako se ispeku, ove prženice nestanu za tren.

NAJJEFTINIJI DORUČAK Prženice zapečene u rerni, hrskavo zadovoljstvo
Super obrok, teško da postoji jednostavniji i jeftiniji doručak od ovoga
Hrskave spolja, a mekane i siraste unutra, pravi su izbor za doručak ili večeru.
Potrebno je
8 parčića starog hleba, 100 g rendane šunke, 100 g rendanog kačkavalja, 3 jaja, 3 kašike mleka, malo soli, ulje za prženje
Priprema:
Na jedno parče hleba stavite sir i šunku, pa hleb s obe strane dobro umočite u mešavinu jaja i mleka. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Prženice pržite na ulju, po par minuta sa svake strane.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)