PRŽENICE SA CIMETOM Mirišljavi zalogaji za lep početak dana
Predlažemo vam slatki doručak uz šolju mleka ili čaja.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ISKORISTITE OSTATKE OD JUČE Napravite zapečeni hleb sa belim lukom i kačkavaljem, svi će biti oduševljeni!
Večera ili doručak koji su spremni za 20 minuta.

ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.

NEMA BRŽEG DORUČKA Prženi sendvič sa jednim sastojkom daje snagu za sve obaveze
Sendvič možete zagrejati u tiganju ili tosteru.

ODLIČNA VEČERA Iskoristite stari hleb i napravite lažnu picu za 20 minuta!
Brza večera ili doručak od ostataka koje imate u frižideru.
6-7 kriški starog hleba
3 jaja
500 ml mleka
1 kesica cimeta
3 kašike šećera
Za posipanje:
1 kesica cimeta
3 kašike šećera u prahu
Priprema:
Sipajte u mleko šećer i cimet i izmešajte. Posebno umutite jaja. Kriške hleba prvo uvaljajte u smesu od mleka, pa u jaja i pržite na vrelom ulju. Na tanjiru pomešajte šećer u prahu i cimet i u tu mešavinu uvaljajte gotove prženice ili ih samo pospite.

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.
Komentari (0)