NEODOLJIVE BOJE NA TANJIRU Napravite jelo od kog će vam zastati dah - Jaja u crvenom sosu
Bićete očarani ukusom.
Sastojci:
2-3 jaja
200 g pelata
1 kašika maslinovog ulja
½ glavice crnog luka
1 čen belog luka
malo peršuna ili bosiljka za dekoraciju
Priprema:
U tiganju, na zagrejanom ulju, prodinstajte iseckan crni luk minut, dodajte iseckan beli luk i dinstajte dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte iseckan pelat, so i biber po ukusu, izmešajte i ostavite da se dinsta pola sata, odnosno dok se ne zgusne koliko želite. U tiganj razbijte jaja, da se ne slepe i kuvajte oko pet minuta, odnosno dok se belanca i žumanca ne ispeku. Sklonite sa šporeta, dekorišite peršunom ili bosiljkom i poslužite.
Savet
Pre služenja odozgo možete da narendate malo kačkavalja
Možda vas zanima:
NAPRAVITE TRADICIONALNU PITU Spoj jaja i kupusa daće vam neodoljiv ukus
Svi ukućani će biti siti.
NAJBOLJI UKUS NA SVETU Punjene paprike sa neobičnim dodatkom spremaćete svaki dan
Niste ovako ništa slično probali.
RECEPT ZA ČISTU DESETKU Potreban vam je ajvar i magija u kuhinji može da počne
Napravite ćuftice u sosu od ajvara.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)