SAVRŠENO Vege sos sa pastu možete da jedete bez griže savesti
Pravićete ga često, videćete.
![SAVRŠENO Vege sos sa pastu možete da jedete bez griže savesti](/data/images/2023-01-12/43939_vege-sos-za-spagete-776544070_f.jpeg?timestamp=1673478000)
Vege sos za špagete // posno
Sastojci:
2 manja crna luka
3 šargarepe
300 g sojinih ljuspica
1 l paradajz-soka
3 čena belog luka
2 kašičice sušene mlevene paprike
so, biber
biozačin
ulje
1/2 veze peršuna
Priprema:
Na ulju ispržite sitno seckani crni luk, dodajte rendanu šargarepu, biozačin i oceđene ljuspice. Posolite, pobiberite i ulijte paradajz-sok. Kad proključa dodajte mlevenu papriku, promešajte, poklopite i ostavite 15 minuta da se kuva. Kad je skoro gotovo dodajte sitno seckani beli luk i peršunov list i so po ukusu. Sos prelijte preko špageta pripremljenih prema uputstvu sa kutije.
Možda vas zanima:
![GLAVNI SASTOJAK JE AROMA Dobri, stari i jedinstveni sataraš - na vodi](/data/images/2023-01-12/43938_sataras-na-vodi-156674930_f.jpeg)
GLAVNI SASTOJAK JE AROMA Dobri, stari i jedinstveni sataraš - na vodi
Ovakvo jelo će probuditi vaša čula.
![NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu](/data/images/2023-01-12/43937_ukusne-pohovane-snicle-1920868811_f.jpeg)
NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu
Ovaj recept je nešto drugačije.
![Krem pita s jabukama](/data/images/2023-01-10/43732_krempitasjabukama_f.jpg)
Krem pita s jabukama
Preukusno!
![Korpice s dimljenim lososom](/data/images/2023-01-01/43181_stock-photo-little-tarts-of-smoked-salmon-cottage-cheese-and-quail-egg-copy-space-for-your-text-501933841_f.jpg)
Korpice s dimljenim lososom
Potpuno neobično.
![krem od pistaća](/data/images/2025-02-17/114257_shutterstock-382706659_f.jpg)
ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.
![proja sa sirom](/data/images/2025-02-17/114271_shutterstock-1085557535_f.jpg)
MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
![oblanda](/data/images/2025-02-17/114250_screenshot-400_f.png)
FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.
![proja sa čvarcima](/data/images/2025-02-17/114270_screenshot-403_f.png)
GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.
![čizkejk sa belom čokoladom](/data/images/2025-02-17/114248_shutterstock-1927075733_f.jpg)
ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)