SAVRŠENO Vege sos sa pastu možete da jedete bez griže savesti
Pravićete ga često, videćete.

Vege sos za špagete // posno
Možda vas zanima:

GLAVNI SASTOJAK JE AROMA Dobri, stari i jedinstveni sataraš - na vodi
Ovakvo jelo će probuditi vaša čula.

NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu
Ovaj recept je nešto drugačije.

Krem pita s jabukama
Preukusno!

Korpice s dimljenim lososom
Potpuno neobično.
Sastojci:
2 manja crna luka
3 šargarepe
300 g sojinih ljuspica
1 l paradajz-soka
3 čena belog luka
2 kašičice sušene mlevene paprike
so, biber
biozačin
ulje
1/2 veze peršuna
Priprema:
Na ulju ispržite sitno seckani crni luk, dodajte rendanu šargarepu, biozačin i oceđene ljuspice. Posolite, pobiberite i ulijte paradajz-sok. Kad proključa dodajte mlevenu papriku, promešajte, poklopite i ostavite 15 minuta da se kuva. Kad je skoro gotovo dodajte sitno seckani beli luk i peršunov list i so po ukusu. Sos prelijte preko špageta pripremljenih prema uputstvu sa kutije.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.
Komentari (0)