SAVRŠENO Vege sos sa pastu možete da jedete bez griže savesti
Pravićete ga često, videćete.
Vege sos za špagete // posno
Sastojci:
2 manja crna luka
3 šargarepe
300 g sojinih ljuspica
1 l paradajz-soka
3 čena belog luka
2 kašičice sušene mlevene paprike
so, biber
biozačin
ulje
1/2 veze peršuna
Priprema:
Na ulju ispržite sitno seckani crni luk, dodajte rendanu šargarepu, biozačin i oceđene ljuspice. Posolite, pobiberite i ulijte paradajz-sok. Kad proključa dodajte mlevenu papriku, promešajte, poklopite i ostavite 15 minuta da se kuva. Kad je skoro gotovo dodajte sitno seckani beli luk i peršunov list i so po ukusu. Sos prelijte preko špageta pripremljenih prema uputstvu sa kutije.
Možda vas zanima:
GLAVNI SASTOJAK JE AROMA Dobri, stari i jedinstveni sataraš - na vodi
Ovakvo jelo će probuditi vaša čula.
NEVEROVATAN SPOJ UKUSA Miris neobičnih pohovanih šnicli iz vaše kuhinje širiće se u domu
Ovaj recept je nešto drugačije.
Krem pita s jabukama
Preukusno!
Korpice s dimljenim lososom
Potpuno neobično.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)