SOČNI BATACI Meso se lepi za prste, korica hrskava a aroma vanserijska zahvaljujući jednom začinu

Trpeza/I.V.

19:03

Sezonski recepti 0

Postaće omiljen recept.

SOČNI BATACI Meso se lepi za prste, korica hrskava a aroma vanserijska zahvaljujući jednom začinu
Foto: Shutterstock

Sočni bataci

Sastojci: 

500 g pilećih bataka 

400 g pelata 

1 crni luk 

1 šargarepa 

1 kašičica mlevene paprike 

2 lista lovora 

so, biber 

Priprema: 

Batake operite i skuvajte. Crni luk očistite i iseckajte na kockice. Šargarepu očistite i iseckajte na kolutove. U šerpi, na zagrejanom ulju prodinstajte luk, dodajte šargarepu i mlevenu papriku. Posle dva minuta dodajte so po ukusu i šolju vode. Kad provri, stavite batake, pelat, lovor, biber po ukusu, krčkajte jedan minut, pa sklonite sa šporeta i servirajte. 

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading