OVO SVAKO MOŽE DA NAPRAVI Hrskav i zdrav, a topi se u ustima
Čips od ove vrste voća je uvek zdravo.
Zdravi čips
Sastojci:
4 jabuke
2 kašičice cimeta
2 kašičice šećera
Priprema:
Nasecite jabuke na kolutove debljine 3 mm. Stavite jabuke u veću posudu, pospite cimetom i šećerom, pa pažljivo promešajte rukama. Dva pleha prekrijte pek-papirom i rasporedite jabuke. Sušite dva sata u rerni na 100 stepeni. Jabuke bi trebalo da budu suve, ali ne pretvrde.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJUKUSNIJE PUNJENE KORPICE Uz dodatak alkoholnog pića, postaće neodoljive
Meso, pavlaka i pečurke - dobitna kombinacija.
ZDRAV I UKUSAN Pravi specijalitet - lazanje od patlidžana
Oduševićete se.
OVO JOŠ NISTE PROBALI: Slane, a slatke čokoladne perece
Možete ih praviti i u mrsnoj i u posnoj varijanti.
MEKE KAO DUŠA: Vanilice po bakinom receptu tope se u ustima
Pravi i jedinstven ukus.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (1)
Zasto je potrebno da se dodaje secer? Mnogo je bolje bez secera.