ZA SVE LJUBITELJE ZDRAVE ISHRANE Krem čorba od cvekle i OVOG VOĆA biće vam odmah najbolja
Spoj ove dve namirnice je neobičan, ali sjajan.
Krem čorba od cvekle i jabuke
Sastojci:
4 srednje cvekle
2 jabuke
oko 400 ml vode
100 ml pavlake za kuvanje
50 g feta sira
biber, so
malo limunovog soka
Priprema:
Kuvanu cveklu isecite na komadiće. Jabuke oljuštite, narendajte, pa zajedno sa svim preostalim sastojcima stavite u blender i miksajte dok ne dobijete gustu i jednoličnu smesu. Probajte nedostaje li vam začina i po potrebi jače začinite. Ova supa izvrsna je hladna, pa je pre posluživanja ohladite najmanje pola sata u frižideru. Poslužite sa kašikom kisele pavlake i prepečenim hlebom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZDRAVIJI OBROK NE MOŽE BITI Teleća čorba će se svima dopasti
Videćete da je drugačija.
ČORBA KOJA POMAŽE I U MRŠAVLJENJU Jelo na kašiku koje je pritom i ukusno
Kupus je poznat kao namirnica koja treba da se jede tokom leta.
PREPORUČUJEMO DA JE JEDETE ŠTO TOPLIJU Domaća čorba od svinjetine svima će se dopasti
Jelo na kašiku koje je neodoljivo.
U KRATKOM ROKU SNIŽAVA PRITISAK Odličan napitak bez kog nećete početi dan!
Ukusan ali i zdrav napitak.
POSNI KOLAČ SA JABUKAMA Desert mekan kao duša, za prave ljubitelje voćnih kolača
Desert bez premca po receptu bez mane.
MAKEDONSKI PINĐUR BOLJI OD KLASIČNOG Nema kome se neće dopasti, a tajna je u ovome
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
Komentari (0)