BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz

Alo.rs

15:32

Sezonski recepti 0

Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.

BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
pixabay

Vege kesadilje

Sastojci:

8 tortilja

2 kašike maslinovog ulja

3 kašike crnog luka

400 g crvenog pasulja

300 g kukuruza šećerca

1 kašika smeđeg šećera

50 ml sosa od paradajza

2 kašike putera

150 g gaude

1/2 kašičice bibera

Priprema:

Zagrejte maslinovo ulje i propržite sitno seckan crni luk. Dodajte pasulj i kukuruz, šećer, paradajz-sos i biber i kuvajte još 3 minuta. Na 2 kašike putera stavite tortilju. Pospite rendanim sirom jednu polovinu, dodajte mešavinu pasulja i kukuruza i poklopite drugom polovinom. Zapecite s obe strane. Po potrebi otopite još putera i  pripremite i preostale kesadilje.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading