BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.

Vege kesadilje
Možda vas zanima:

NEPCA ĆE VAM BITI ZADOVOLJNA Ne tako običan ručak na kašiku za celu porodicu
Glavni sastojak je pasulj, ali ima tu još svašta nešto.
ORIGINALAN RECEPT IZ ZEMLJE KARNEVALA Brazilske loptice od kačkavalja lake za pravljenje, a još brže se pojedu
Probajte da ih napravite i uverićete se.

UKUSAN KAO NIKAD DOSAD! Gulaš sa dodatkom piva je recept koji treba da probate
Junetina i pivo su odlična kombinacija ukusa.
IZNENADITE SVOJA ČULA Desert u čaši koji će uneti egzotiku u vašu kuhinju
Citrusno voće daće posebnu notu ovom slatkišu.
Sastojci:
8 tortilja
2 kašike maslinovog ulja
3 kašike crnog luka
400 g crvenog pasulja
300 g kukuruza šećerca
1 kašika smeđeg šećera
50 ml sosa od paradajza
2 kašike putera
150 g gaude
1/2 kašičice bibera
Priprema:
Zagrejte maslinovo ulje i propržite sitno seckan crni luk. Dodajte pasulj i kukuruz, šećer, paradajz-sos i biber i kuvajte još 3 minuta. Na 2 kašike putera stavite tortilju. Pospite rendanim sirom jednu polovinu, dodajte mešavinu pasulja i kukuruza i poklopite drugom polovinom. Zapecite s obe strane. Po potrebi otopite još putera i pripremite i preostale kesadilje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)