BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.
Vege kesadilje
Sastojci:
8 tortilja
2 kašike maslinovog ulja
3 kašike crnog luka
400 g crvenog pasulja
300 g kukuruza šećerca
1 kašika smeđeg šećera
50 ml sosa od paradajza
2 kašike putera
150 g gaude
1/2 kašičice bibera
Priprema:
Zagrejte maslinovo ulje i propržite sitno seckan crni luk. Dodajte pasulj i kukuruz, šećer, paradajz-sos i biber i kuvajte još 3 minuta. Na 2 kašike putera stavite tortilju. Pospite rendanim sirom jednu polovinu, dodajte mešavinu pasulja i kukuruza i poklopite drugom polovinom. Zapecite s obe strane. Po potrebi otopite još putera i pripremite i preostale kesadilje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEPCA ĆE VAM BITI ZADOVOLJNA Ne tako običan ručak na kašiku za celu porodicu
Glavni sastojak je pasulj, ali ima tu još svašta nešto.
ORIGINALAN RECEPT IZ ZEMLJE KARNEVALA Brazilske loptice od kačkavalja lake za pravljenje, a još brže se pojedu
Probajte da ih napravite i uverićete se.
UKUSAN KAO NIKAD DOSAD! Gulaš sa dodatkom piva je recept koji treba da probate
Junetina i pivo su odlična kombinacija ukusa.
IZNENADITE SVOJA ČULA Desert u čaši koji će uneti egzotiku u vašu kuhinju
Citrusno voće daće posebnu notu ovom slatkišu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)