A U ČINIJI SVE MOGUĆE BOJE Salata kao hladno predjelo može biti zamena za obrok
U sebi ima sve moguće hranljive sastojke.

Šarena salata od tunjevine i pasulja
Sastojci:
250 g tunjevine iz konzerve
400 g pasulja
100 g kukuruza
1 crni luk
1 čen belog luka
2 jajeta
2 paradajza
1 kašika kapara
so, biber
maslinovo ulje
1/2 limuna
3 lista zelene salate
Priprema:
Skuvajte pasulj ili iskoristite onaj iz limenke. Jaja skuvajte i isecite na četvrtine. Naseckajte paradajz. Beli luk iseckajte sitno, a crni na rebarca. Tunjevinu iz limenke ocedite i razdvojte na komadiće. Kukuruz skuvajte i ocedite. U činiju za salatu ubacite sve sastojke, posolite, pobiberite, dodajte maslinovo ulje, naseckane kapare i poprskajte limunovim sokom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.

NEPCA ĆE VAM BITI ZADOVOLJNA Ne tako običan ručak na kašiku za celu porodicu
Glavni sastojak je pasulj, ali ima tu još svašta nešto.
ORIGINALAN RECEPT IZ ZEMLJE KARNEVALA Brazilske loptice od kačkavalja lake za pravljenje, a još brže se pojedu
Probajte da ih napravite i uverićete se.

NEODOLJIVO PIĆE DA ZAČINITE VEČE Punč od šampanjca i egzotičnog voća
Tako slatko i tako prijemčivo.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.

SOČNI GULAŠ SA PIVOM Jelo za gurmane i one izbirljive ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, pravićete stalno.

KROASAN SA ČOKOLADOM ZA SAVRŠEN VIKEND Mekan i vazdušast, a topi se u ustima
Mirisni kroasani u savršenom spoju sa čokoladom oduševiće sve koji ih budu probali.

PROLEĆNI KROMPIRIĆI U KREMASTOM SOSU Za obrok koji se pamti
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
Komentari (0)