A U ČINIJI SVE MOGUĆE BOJE Salata kao hladno predjelo može biti zamena za obrok
U sebi ima sve moguće hranljive sastojke.
Šarena salata od tunjevine i pasulja
Sastojci:
250 g tunjevine iz konzerve
400 g pasulja
100 g kukuruza
1 crni luk
1 čen belog luka
2 jajeta
2 paradajza
1 kašika kapara
so, biber
maslinovo ulje
1/2 limuna
3 lista zelene salate
Priprema:
Skuvajte pasulj ili iskoristite onaj iz limenke. Jaja skuvajte i isecite na četvrtine. Naseckajte paradajz. Beli luk iseckajte sitno, a crni na rebarca. Tunjevinu iz limenke ocedite i razdvojte na komadiće. Kukuruz skuvajte i ocedite. U činiju za salatu ubacite sve sastojke, posolite, pobiberite, dodajte maslinovo ulje, naseckane kapare i poprskajte limunovim sokom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BRZE, ZDRAVE, UKUSNE A LAKO SE PRAVE Kesadilje ćete zavoleti na prvi griz
Iako nema mesa, i dalje su jako zanimljive sadržine.
NEPCA ĆE VAM BITI ZADOVOLJNA Ne tako običan ručak na kašiku za celu porodicu
Glavni sastojak je pasulj, ali ima tu još svašta nešto.
ORIGINALAN RECEPT IZ ZEMLJE KARNEVALA Brazilske loptice od kačkavalja lake za pravljenje, a još brže se pojedu
Probajte da ih napravite i uverićete se.
NEODOLJIVO PIĆE DA ZAČINITE VEČE Punč od šampanjca i egzotičnog voća
Tako slatko i tako prijemčivo.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)