BRZA SUPA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ovo toplo jelo mogu napraviti i amateri u kuhinji
Toliko je ukusna, da ćete se navaditi na nju.

Supa pod krompira i graška
Možda vas zanima:

MOŽE ZA DORUČAK, ALI I KASNU VEČERU Ukusni indijski namaz od povrća koje ne jedemo često
Neodoljiv patlidžan odućeviće vas u ovoj pašteti.

SVEČANA TORTA ZA SVE LJUBITELJE KOKOSA Slatka fantazija koja se topi u ustima
Neodoljiv ukus koji će se svima dopasti.

SAVRŠENA VAZDUŠASTA KREMASTA POSLASTICA Čoko mus sa TAJNIM začinom idealan za kraj radne nedelje
Ukus će vas fascinirati.

SAVRŠEN SPOJ HRSKAVOG TESTA I NEŽNOG KREMA Napravite najukusnije siciljanske kanoli
Jedan je od najpoznatijih recepata italijanskog ostrva.
Sastojci:
1 bajata kifla
1 šoljica mleka
500 g krompira
600 ml bistre supe
1 crveni luk
500 g mlevene govedine
1 kašika seckanog peršuna
1 jaje
so, biber
1 kašika putera
300 g graška (smrznutog)
200 g pavlake za kuvanje
150 ml ulja
Priprema:
Potopite kiflu u mleko. Krompire operite, oljuštite i naseckajte na kockice. Skuvajte supu, dodajte krompire i kuvajte 20 minuta na slaboj vatri. Sitno iseckajte luk a kiflu ocedite. Zamesite mleveno meso, kiflu, luk, peršun i jaje. Posolite, pobiberite i oblikujte knedlice. Zagrejte ulje i pržite knedlice. U supu dodajte pavlaku, odleđen grašak i knedlice pa kuvajte 5 minuta. Začinite po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.
Komentari (0)