BRZA SUPA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ovo toplo jelo mogu napraviti i amateri u kuhinji
Toliko je ukusna, da ćete se navaditi na nju.
Supa pod krompira i graška
Sastojci:
1 bajata kifla
1 šoljica mleka
500 g krompira
600 ml bistre supe
1 crveni luk
500 g mlevene govedine
1 kašika seckanog peršuna
1 jaje
so, biber
1 kašika putera
300 g graška (smrznutog)
200 g pavlake za kuvanje
150 ml ulja
Priprema:
Potopite kiflu u mleko. Krompire operite, oljuštite i naseckajte na kockice. Skuvajte supu, dodajte krompire i kuvajte 20 minuta na slaboj vatri. Sitno iseckajte luk a kiflu ocedite. Zamesite mleveno meso, kiflu, luk, peršun i jaje. Posolite, pobiberite i oblikujte knedlice. Zagrejte ulje i pržite knedlice. U supu dodajte pavlaku, odleđen grašak i knedlice pa kuvajte 5 minuta. Začinite po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MOŽE ZA DORUČAK, ALI I KASNU VEČERU Ukusni indijski namaz od povrća koje ne jedemo često
Neodoljiv patlidžan odućeviće vas u ovoj pašteti.
SVEČANA TORTA ZA SVE LJUBITELJE KOKOSA Slatka fantazija koja se topi u ustima
Neodoljiv ukus koji će se svima dopasti.
SAVRŠENA VAZDUŠASTA KREMASTA POSLASTICA Čoko mus sa TAJNIM začinom idealan za kraj radne nedelje
Ukus će vas fascinirati.
SAVRŠEN SPOJ HRSKAVOG TESTA I NEŽNOG KREMA Napravite najukusnije siciljanske kanoli
Jedan je od najpoznatijih recepata italijanskog ostrva.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)