SVEČANA TORTA ZA SVE LJUBITELJE KOKOSA Slatka fantazija koja se topi u ustima
Neodoljiv ukus koji će se svima dopasti.

Kokos torta
Možda vas zanima:

SAVRŠENA VAZDUŠASTA KREMASTA POSLASTICA Čoko mus sa TAJNIM začinom idealan za kraj radne nedelje
Ukus će vas fascinirati.

ŠTO DUŽE STOJE, POSTAJU PRHKI I MEKŠI Keksići od cimeta prava su poslastica za najmlađe
Možete ih čuvati u metaloj kutiji.

SAVRŠEN SPOJ HRSKAVOG TESTA I NEŽNOG KREMA Napravite najukusnije siciljanske kanoli
Jedan je od najpoznatijih recepata italijanskog ostrva.

OTKRIVAMO TAJNU RECEPTA KOJI SVAKI PUT USPEVA Sočni i mekani čupavci uvek su dobar izbor za desert
Poslednjih nekoliko godina, postali su dosta popularni.
Sastojci:
Za koru:
10 belanaca
250 g šećera
350 g kokosovog brašna
5 kašika pšeničnog brašna
3 štangle čokolade
Za fil:
10 žumanaca
1 šoljica crne kafe
1 štangla čokolade
250 g putera
10 kašika belog šećera
100 g šećera u prahu
Priprema:
Na pari umutite belanca i šećer. Dodajte pšenično i kokosovo brašno i otopljenu čokoladu. Od ove mase ispecite tri kore, 20 minuta na 180 stepeni. Na pari kuvajte žumanca sa šećerom, kafom i štanglom čokolade. Odvojeno umutite puter i šećer u prahu i izmešajte s masom kuvanom na pari. Ređajte koru, pa fil i tako sve dok ne potrošite sav materijal. Možete ukrasiti otopljenom čokoladom ili kokosom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LENINA TORTA Rakošna poslastica sa kafom i napolitankama koja budi sva čula
Fenomenalna poslastica osvojiće i one koji ne vole slatko.

KOKOS ROLAT Miriše na plažu i more, a uspeva i potpunim početnicima
Sočan spoj kokosa sa kafom za prave kafoljubce.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Nema ko će mu odoleti, a priprema je tako jednostavna
Fenomenalan desert osvojiće vas od prvog zalogaja.

OČARAVAJUĆI EKLERI SA KAFOM Super idu uz omiljeni napitak, a nikad kremastiji
Mirisni i savršeni, bićete oduševljeni.

CVETIĆI VANILICE Mirisni sitni kolači koje će gosti odmah razgrabiti
Sočni i slatki, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)