MOŽE ZA DORUČAK, ALI I KASNU VEČERU Ukusni indijski namaz od povrća koje ne jedemo često
Neodoljiv patlidžan odućeviće vas u ovoj pašteti.

Namaz od patlidžana
Možda vas zanima:

SVEČANA TORTA ZA SVE LJUBITELJE KOKOSA Slatka fantazija koja se topi u ustima
Neodoljiv ukus koji će se svima dopasti.

SAVRŠENA VAZDUŠASTA KREMASTA POSLASTICA Čoko mus sa TAJNIM začinom idealan za kraj radne nedelje
Ukus će vas fascinirati.

OTKRIVAMO TAJNU RECEPTA KOJI SVAKI PUT USPEVA Sočni i mekani čupavci uvek su dobar izbor za desert
Poslednjih nekoliko godina, postali su dosta popularni.
SVE ŠTO VAM TREBA KAD JE NAPOLJU HLADNO Napunite patlidžane po bakinom receptu
Jednostavan i ukusan recept.
Sastojci:
500 g patlidžana
2 čena belog luka
3 kašike limunovog soka
2 kašike oljuštenog badema
so, biber
1 kašika vlašca
1 kašika peršuna
Priprema:
Patlidžane isecite na kolutove, propržite na malo ulja i ohladite. Dobro ih usitnite štapnim mikserom pa pomešajte s protisnutim belim lukom, sitno seckanim peršunom i vlašcem te solju i biberom. Lagano dodajte maslinovo ulje i limunov sok da dobijete finu kremastu kremu. Na kraju umešajte iseckane bademe. Namaz poslužite uz prepečeni hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)