PUN TANJIR ZELENIŠA Jednostavan način da mini kupus zavolite odmah
Prokelj na nešto drugačiji način.

Zapečeni prokelj
Možda vas zanima:

NAUKUSNIJE PUNJENE PEČURKE Idealne su za laganu večeru ali i za elegantni ručak
Kuhinja će vam zamirisati vrlo brzo.

ROLNICA NIKAD DOSTA Spolja su hrskave, a unutra mekane
Spoj spanaća i mesa nije nikad promašaj.

KOMBINACIJE SU RAZNE Korpice od krompira pune su iznenađenja
Možete eksperimentisati dokle hoćete.

KREMASTIJE NE MOŽE Ovakav krompir iz rerne sigurno niste probali
Nema ko ne voli ovo povrće.
Sastojci:
4 kriške slanine
400 g prokelja
400 g krompira
2 kašike prezli
2 kašike parmezana
50 ml mleka
2 čena belog luka
so, biber
Priprema:
Pomešajte mleko, pavlaku i beli luk, pa začinite solju i biberom. Na teflonu bez masnoće propržite slaninu i dodajte kelj. Četvrtinom krompira prekrijte dno vatrostalne posude, preko stavite trećinu slanine i prokelja, pa ponovite postupak. Pomešajte parmezan i prezle. Prelijte smesu s mlekom preko krompira i pospite mešavinom s prezlama. Pecite 45 minuta na 180 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)