ZELENO ČUDO U TANJIRU Neodoljiva supa od ZDRAVOG povrća osvojiće vaša čula
Jelo na kašiku koje će vam uspeti.
Supa od sremuša
Sastojci:
1 srednji koren celera
50 g badema
1 veza sremuša
malo maslinovog ulja
malo morske soli i bibera
oko 1 l vode
Priprema:
Na malo maslinovog ulja prodinstajte iseckani crni luk, pa kad omekša, dodajte sitno seckan celer, te sve zajedno dinstajte dok ne porumeni. Dodajte potom litar vode, oljuštene bademe i nastavite da krčkate oko 20 minuta. Zatim dodajte krupno iseckan sremuš i kuvajte još pet minuta. Prespite sve u blender, usitnite pa vratite u šerpu, posolite, pobiberite i nastavite da kuvate na tihoj vatri još 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DUŠU GREJE Supa od OVOG povrća pravi se brzo, a očarava
I najmlađima će se dopasti.
OKREPLJUJUĆE JELO Krem supa od paradajza je jednostavna i ukusna
Oduševiće vas začini.
PO BAKINOM RECEPTU Neodoljiva domaća supa s knedlama ješćete svaki dan
Jelo na kašiku koje svako voli.
TOPLA SUPICA ČUDA PRAVI Jelo na kašiku koje očarava ukusom
Napunićete ceo tanjir.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)