OVAKVU SUPU SIGURNO NISTE PROBALI Starinski recept kako su naše bake pravile
Oduševićete se.
Čorba sa kobasicama
Sastojci:
1/2 kg pasulja
1/4 kg kelja
1/4 kg krompira
200 g mesnate slanine
200 g dimljenih kobasica
2 kašike ulja
so, biber
malo mirođije
Priprema:
Dan ranije potopite pasulj. Slaninu iseckajte na kockice i propržite na ulju. Umešajte oceđen pasulj i vodu, pa kuvajte, ali ne do kraja. Dodajte krompir, kelj, so, biber, kobasicu naseckanu na kolutiće i mirođiju. Nastavite sa kuvanjem dok pasulj ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRAVA RADOST U TANJIRU Rižoto od cvekle oduševiće vas ukusom
Nešto potpuno neobično.
JEDNOSTAVAN RUČAK ZA CELU PORODICU Kad ne znate šta da skuvate, vi napravite kaserole
Iako nema mesa, ukus je vrlo istančan.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)