OVAKVU SUPU SIGURNO NISTE PROBALI Starinski recept kako su naše bake pravile
Oduševićete se.
Čorba sa kobasicama
Sastojci:
1/2 kg pasulja
1/4 kg kelja
1/4 kg krompira
200 g mesnate slanine
200 g dimljenih kobasica
2 kašike ulja
so, biber
malo mirođije
Priprema:
Dan ranije potopite pasulj. Slaninu iseckajte na kockice i propržite na ulju. Umešajte oceđen pasulj i vodu, pa kuvajte, ali ne do kraja. Dodajte krompir, kelj, so, biber, kobasicu naseckanu na kolutiće i mirođiju. Nastavite sa kuvanjem dok pasulj ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRAVA RADOST U TANJIRU Rižoto od cvekle oduševiće vas ukusom
Nešto potpuno neobično.
JEDNOSTAVAN RUČAK ZA CELU PORODICU Kad ne znate šta da skuvate, vi napravite kaserole
Iako nema mesa, ukus je vrlo istančan.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
RIBLJA ČORBA Kafanski specijalitet koji se brzo sprema, a svi će misliti da ste pravili satima
Posna riblja čorba osvojiće i one koji mrse.
FARBANJE JAJA SOKOM Isprobajte drugačiju tehniku koja daje neverovatne boje
Proverena tehnika oduševiće rezultatom i one izbirljive.
PANCEROTE Hrskave spolja, a sočne iznutra, najbolje odmah stavite duplu meru
Mekane i sočne, pravićete stalno.
GRČKA MUSAKA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prste da poližete
Sočno jelo u kombinaciji povrća i patlidžana osvojiće i one izbirljive.
Komentari (0)