ODLIČNA IDEJA ZA DORUČAK Domaća pašteta od piletine na vrućem hlebu
Gotovu paštetu prebacite u sterilizovane teglice s poklopcem i čuvajte u frižideru.
Domaća pileća pašteta
Sastojci:
500 g pilećih prsa
1 mali luk
8 kiselih krastavčića
1 limun
1 kašika senfa
so, biber
Priprema:
Iscedite sok od jednog limuna. Pileća prsa skuvajte u slanoj vodi, sačekajte da se ohlade, pa ih isecite na komade. Propržite luk na maslinovom ulju dok ne dobije zlatnu boju. Isečenu piletinu pomešati sa svim navedenim sastojcima i preliti sa oko decilitrom vode u kojoj se kuvala piletina. Izmiksajte u kremastu paštetu i po potrebi dodajte još vode od kuvanja. Probajte i začinite po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJUKUSNIJA DOMAĆA PAŠTETA Probajte ovaj namaz od piletine, sigurno ćete se oduševiti!
Više nikada nećete kupiti paštetu u prodavnici.
DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od piletine bez veštačkih dodataka koji će oduševiti decu
Više nikada nećete kupiti paštteu u prodavnici.
OVO ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI! Pikantna pašteta od čvaraka, pravi gurmanski namaz
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.
DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od sardina i uvek ćete imati spreman doručak ili večeru
Brza pašteta bez aditiva i konzervansa.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)