ODLIČNA IDEJA ZA DORUČAK Domaća pašteta od piletine na vrućem hlebu
Gotovu paštetu prebacite u sterilizovane teglice s poklopcem i čuvajte u frižideru.

Domaća pileća pašteta
Sastojci:
500 g pilećih prsa
1 mali luk
8 kiselih krastavčića
1 limun
1 kašika senfa
so, biber
Priprema:
Iscedite sok od jednog limuna. Pileća prsa skuvajte u slanoj vodi, sačekajte da se ohlade, pa ih isecite na komade. Propržite luk na maslinovom ulju dok ne dobije zlatnu boju. Isečenu piletinu pomešati sa svim navedenim sastojcima i preliti sa oko decilitrom vode u kojoj se kuvala piletina. Izmiksajte u kremastu paštetu i po potrebi dodajte još vode od kuvanja. Probajte i začinite po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

NAJUKUSNIJA DOMAĆA PAŠTETA Probajte ovaj namaz od piletine, sigurno ćete se oduševiti!
Više nikada nećete kupiti paštetu u prodavnici.

DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od piletine bez veštačkih dodataka koji će oduševiti decu
Više nikada nećete kupiti paštteu u prodavnici.

OVO ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI! Pikantna pašteta od čvaraka, pravi gurmanski namaz
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.

DOMAĆA PAŠTETA Napravite namaz od sardina i uvek ćete imati spreman doručak ili večeru
Brza pašteta bez aditiva i konzervansa.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)