Napravite zdrav doručak za sebe i svoje najbliže. Umesto kupovne, napravite domaću paštetu. Ukusna i zdrava, a pravi se lako.

Potrebno je
- 400 g belog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 1 veza peršuna
- 2 kašike senfa
- 2 kašike majoneza
- 1 kašika kečapa
- sok od pola limuna
- so, biber
- vlašac
Priprema
Ispecite belo meso u rerni. Iskidajte ga na komade pa stavite u blender. Onda mu dodajte na krupno sečen crni luk, čen belog luka, iseckanu vezu peršuna, senf, majonez, kečap, sok od limuna, soli i bibera po ukusu, a ako volite pikantniju paštetu i malo karija. Zajedno sve izblendajte tako da se lepo sjedini i masa postane kompaktna. Potom prebacite paštetu u dublju posudu. Prijatno!
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu po receptu Nataše Stević Pripremite fantastične palačinke po receptu sertifikovane savetnice za ishranu, Snežane Paučinac Napravite malo drugačije mafine. Dodajte im krompir, ovsene pahuljice i dobićete potpuno drugačiji ukus. Đumbir daje posebnu aromu svakom zalogaju. Napravite najsočnije krmenadle koje se tope u ustima po receptu Dušice Stamenković iz Mladenovca. Ovaj kolač, po receptu Sanje Mandić iz Pančeva, postaće redovan na vašoj slavskoj trpezi. Mekan, lagan, prepun fila… Ma, oduševićete se kada ga probate.
KRALJEVSKI JESENJI RUČAK PUNJENA BUNDEVA Recept i intervju sa Natašom Stević
BEZGLUTENSKE PALAČINKE SA HELJDOM Recept i intervju sa Snežanom Paučinac
MAFINI OD KROMPIRA Bolji nego oni klasični, hrskavi i aromatični
NAPRAVITE NAJSOČNIJE KRMENDALE Recept nam je dala Dušica iz Mladenovca i otkrila tajnu najmekšeg mesa koje ste do sada jeli
BELA VOĆNA MAĐARICA Sanja nam je dala recept za kolač koji će vas raspametiti, još je ukusniji od klasične čokoladne verzije
Komentari (0)