PUNA VITAMINA I PROTEINA Čorba od spanaća biće na vašoj trpezi već danas
Preukusna i zdrava.

Sastojci:
Možda vas zanima:

NEODOLJIVE KNEDLE OD MESA Zamirisaće vam cela kuhinja!
Probajte i oduševite se.

PREUKUSAN I SOČAN Pire krompir začinjen LIMUNOM je sve što vam danas treba
Nahranićete celu porodicu.

ODMAH KRENITE U NABAVKU Čorba od limuna je nešto što će vam se jako, jako dopasti
Neodoljivog je ukusa.

TAKO MALE I TAKO PRAKTIČNE Kuglice od pirinča idealne za svaku gozbu
Pojedu se u jednom zalogaju.
150 g smrznutog spanaća
200 g brokolija
1/2 glavice crnog luka
1/2 kašičice soli
malo bibera
1/2 kašike suvog začina
200 ml mleka
3 kašike kisele pavlake
kašika brašna
čen belog luka
malo ulja
Priprema:
U šerpi zagrejte ulje i propržite crni luk. Pržite ga minut-dva, samo da postane staklast, pa dodajte čen sitno isečenog belog luka, opran brokoli i spanać. Dobro promešajte, pa sve prelijte sa dva litra vruće vode. Kuvajte povrće 20 minuta, zatim ga u istoj šerpi usitnite štapnim mikserom. Sa strane mleko, pavlaku i brašno dobro promešajte da ne bude grudvica, pa smesu dodajte u izmiksano povrće. Čorbu začinite po ukusu i još kratko je kuvajte na laganoj vatri (da ne pokipi) samo da se sastojci sjedine. Ako je pregusta, dodajte malo vode.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZA PITA SA POVRĆEM Iz tiganja, gotova za tili čas, a svi će vam tražiti dodatak
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

PASULJ NA VODI Jednostavno jelo koje svi obožavaju, samo ga upotpunite kupus salatom
Konkretno jelo savršeno za dane strogog posta.

KAROT MAFINI Klasičan desert u potpuno novim izdanju,a slađe sigurno niste jeli
Ako volite klasične mafine, ove sa medom ćete obožavati.

KUPUS NA VODI Ukusno jelo na kašiku, zamirisaće cela kuća
Ručak koji se brzo sprema, a pun vitamina.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.
Komentari (0)