JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti
Zdravo i neodoljivo jelo.

Varivo od pečenog mesa
Možda vas zanima:

NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!

TAKO MALE I TAKO PRAKTIČNE Kuglice od pirinča idealne za svaku gozbu
Pojedu se u jednom zalogaju.

POSLASTICA OD ČOKOLADE I RIŽE Brzo se pravi, a još brže se smaže
Neodoljiva kombinacija!

ZA TREN OKA JE GOTOVA Zeljanica bez kora očaraće vas na brzinu!
Ovakvu niste probali.
Sastojci:
1-2 kašike maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike koncentrata paradajza
2 veća krompira
430 ml umaka od paradajza
430 ml povrtnog temeljca
so i biber
450 g naseckanog pečenog mesa bez korice
Priprema:
Na maslinovom ulju prepržite sitno seckan crni i beli luk dok ne postane zlatne boje. Nakon toga, dodajte koncentrat od paradajza, te sve dobro pomešajte. Potom dodajte umak od paradajza s komadima, temeljac, 220 ml vode, so i biber, te po želji dodajte malo ruzmarina. Kada supa provri, smanjite vatru i sve kuvajte pet minuta ili više ako paradajz nije dovoljno mekan. Dodajte meso i ostavite da se sve dobro ponovo zagreje. Poslužite s prepečenim starim hlebom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)