JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti

Alo.rs

12:00

Sezonski recepti 0

Zdravo i neodoljivo jelo.

JELO NA KAŠIKU KOJE SVAKOJ DOMAĆICI USPEVA Deca će ga zavoleti i stalno ćete ga praviti
pixabay

Varivo od pečenog mesa

Sastojci:

1-2 kašike maslinovog ulja

1 glavica crnog luka

2 čena belog luka

2 kašike koncentrata paradajza

2 veća krompira

430 ml umaka od paradajza

430 ml povrtnog temeljca

so i biber

450 g naseckanog pečenog mesa bez korice

Priprema:

Na maslinovom ulju prepržite sitno seckan crni i beli luk dok ne postane zlatne boje. Nakon toga, dodajte koncentrat od paradajza, te sve dobro pomešajte. Potom dodajte umak od paradajza s komadima, temeljac, 220 ml vode, so i biber, te po želji dodajte malo ruzmarina. Kada supa provri, smanjite vatru i sve kuvajte pet minuta ili više ako paradajz nije dovoljno mekan. Dodajte meso i ostavite da se sve dobro ponovo zagreje. Poslužite s prepečenim starim hlebom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading