OVO SVI OBOŽAVAJU! Čamci od krompira punjeni mesom i zapečeni u rerni
Odlično je posluženje i za goste, jer dekorativno izgleda.
![OVO SVI OBOŽAVAJU! Čamci od krompira punjeni mesom i zapečeni u rerni](/data/images/2023-03-15/48843_krompir-shutterstock-2151442203_f.jpg?timestamp=1678921200)
Sastojci:
4 velika krompira
300 g mlevene junetine
200 g iseckanog crnog luka
50 ml pasiranog paradajza
50 g rendanog kačkavalja
2 čena belog luka
1 kašičica soli
1 kašičica mlevenog bibera
1 kašičica slatke mlevene paprike
½ kašičice origana
2 kašičice vorčester sosa
1 kašika putera
Priprema:
Operite krompir, nekoliko puta izbockajte viljuškom sa svih strana i skuvajte. U tiganju na malo ulja prodinstajte crni luk 7 minuta dok ne omekša. Dodajte izgnječen beli luk i posle 2 minuta dodajte meso. Dinstajte dok meso ne potamni. U šerpi pomešajte so, biber, origano, papriku, pasirani paradajz, vorčester sos i pustite da provri, pa kuvajte još dva minuta. Krompir presecite na pola po dužini, izdubite, pa izdubljenu sredinu pomešajte sa smesom od mesa i paradajza. Sjedinite i punite polovine krompira. Ređajte ih u pleh. Odozgo na svaki stavite rendani kačkavalj. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni 5 minuta ili dok se kačkavalj ne otopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![tortilja](/data/images/2023-03-15/48777_burrito-gc39d9f20c-1280_f.jpg)
TORTILJE NA MEKSIČKI NAČIN Ukusan obrok koji možete jeste i na poslu
Nema kome se neće dopasti.
![VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!](/data/images/2023-03-14/48740_kobasica-shutterstock-609107474_f.jpg)
VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!
Ovako pripremljenu kobasicu poslužite uz pire, pomfrit ili jednostavno jedite sa hlebom.
![KREMASTO SAVRŠENSTVO Musaka od tikvica i dve vrste sira prosto se topi u ustima!](/data/images/2023-03-14/48738_tikvice-shutterstock-1739881070_f.jpg)
KREMASTO SAVRŠENSTVO Musaka od tikvica i dve vrste sira prosto se topi u ustima!
Ručak bez mesa koji svi vole.
![ZA ONE KOJI VOLE LJUTO Začinjena mlevena junetina sa crnim pasuljem](/data/images/2023-03-07/48218_junetina-shutterstock-1182265018_f.jpg)
ZA ONE KOJI VOLE LJUTO Začinjena mlevena junetina sa crnim pasuljem
Jelo se osim sa hlebom, može jesti i sa projom.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
![brokoli sa pavlakom](/data/images/2025-02-13/113937_screenshot-2025-02-13-152309_f.png)
BROKOLI SA PAVLAKOM Ukućani će stajati u redu za još, a ručak gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.
Komentari (0)