BOLJI NEGO IZ PEKARE! Recept za burek od gotovih kora, najkrckaviji i najukusniji
Nema više razloga da idete u pekaru i da ga kupujete, kad možete sami da ga napravite.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KRCKAVI BUREK SA SIROM, KAO IZ PEKARE! Idealan doručak, a pravi se brzo od gotovih kora
Uz jogurt ili kiselo mleko, savršen obrok

OVO MORATE DA PROBATE! Turska pita sa sirom ima krckavu koru, a unutra je lisnata i mekana kao burek!
Kada je jednom probate, uvek ćete je praviti.

BUREK SA SIROM Hrskavih kora i sočnog nadeva, najbolje služite uz jogurt
Još bolji od kupovnog, pravićete stalno.

BUREK SA SIROM OD GOTOVIH KORA Krckav spolja, sočan unutra, mnogo lepši nego onaj iz pekare!
Prema ovom receptu ćete brzo napraviti omiljeni burek i uz šolju jogurta dobićete savršenu večeru ili doručak.
500 g kora za pitu
Fil:
300 g sira
1 jaje
Za mazanje kora:
120 ml ulja
250 ml kisele vode
Priprema:
Tepsiju namazati uljem, pa staviti dve kore tako da prelaze preko ruba tepsije. Svaku koru poprskati mešavinom ulja i vode. Dodati još dve kore ali ih zgužvati, i takođe poprskati mešavinom vode i ulja. Preko staviti malo fila. Postupak ponavljati dok se ne potroše sve kore i fil. Burek preliti ostatkom vode i ulja. Peći na 220 stepeni oko pola sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.
Komentari (0)