ODLIČNA IDEJA ZA BRZI RUČAK Treba vam samo nekoliko sastojaka da napravite savršen obrok
Zaposlene žene će se oduševiti.
Jaja u pečenom krompiru
Sastojci:
4 pečena krompira
4 kašike maslaca
4 jaja
mladi luk
kobasice
sir
so, biber
Priprema:
Prepolovite pečeni krompir, a pomoću kašike napravite šupljine (izvadite sredinu krompira). Stavite po kašiku maslaca u svaku šupljinu. Posolite i pobiberite. Zatim, ulijte jaje u svaku polovinu krompira. Na vrh stavite isečene komade kobasice, mladi luk, malo narendajte omiljeni sir. Po želji dodajte neke začine. U unapred ugrejanu pećnicu na 190 stepeni, pecite krompire oko 10 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PIKANTNI KROMPIR NA JEDNOSTAVAN NAČIN Ukusan i nezaboravan prilog
Oduševiće vas spoj sa ajvarom.
NAJBOLJI UKUS NA SVETU Punjene paprike sa neobičnim dodatkom spremaćete svaki dan
Niste ovako ništa slično probali.
ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)