NEMA LEPŠEG DORUČKA Omlet iz rerne sa svim sastojcima iz frižidera, a bez kapi ulja
Najbolje kod ovog omleta je to što u njega bukvalno možete da stavite šta god želite, odnosno šta god imate u frižideru
Sastojci:
- 6-8 jaja
- 250 ml mleka
- 2-3 kašike brašna
- 150 g šunke ili neke duge suhomesnate prerađevine
- 60 g sira
- 1 glavica crnog luka
- šaka spanaća
- 1 manja tikvica
- soli po ukusu
- bibera po ukusu
- začina po želji
- šta god vam drago
Priprema
1. Prvo uključite rernu na 200 stepeni. U veću činiju stavite jaja, mleko i brašno. Posolite i pobiberite, pa mutite žicom dok ne dobijete glatku smesu.
2. Dodajte izmrvljen sir, kockice šunke, luk isečen na kolutove, spanać i polovinu rendane tikvice.
3. Pleh obložite papirom za pečenje i izlijte smesu. Odozgo stavite ostatak tikvice isečene na tanke kolutove. Stavite pleh u rernu i pecite 10 minuta.
Možda vas zanima:
KAJGANA NA MAĐARSKI NAČIN Pikantna i aromatična, neće joj odoleti ni oni izbirljivi
Savršena za doručak uz šolju jogurta.
ŠPANSKI OMLET GREJE SRCE I STOMAK Treba vam samo 3 sastojka, a bolji sigurno niste jeli
Služite uz sir ili kiselo mleko.
ŠAKŠUKA Omiljeno jelo sa Bliskog istoka koje pomera granice dobrog ukusa
Lagano i jednostavno jelo savršeno je za letnje vrućine.
VAZDUŠASTA KAJGANA IZ RERNE MILUJE NEPCA Puterasta i sa zapečenom koricom, nema joj ravne
Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)