ZDRAV DORUČAK ZA 3 MINUTA Kad probate ovo jelo više nikad ujutro nećete svraćati do pekare
Ovaj brz i zdrav doručak može da se spremi kod kuće i ponese na posao
Zdrav početak dana počinje od zdravog jutarnjeg obroka, sve što treba da uradite je da odvojite 3 minuta.
Potrebno je:
- jaja
- -spanać
- batat (izrendan)
- so i biber
- kurkuma
- pavlaka
- mast
Priprema: Na zagrijanoj masnoći prepržite izrendan batat. Dok se batat prži umutite jaja kojima ste dodali pavlaku, začine i špinat. Sve izlijte na tavu preko batata i miješajte 2 minuta. Poslužite toplo.
Možda vas zanima:
KAJGANA NA MAĐARSKI NAČIN Pikantna i aromatična, neće joj odoleti ni oni izbirljivi
Savršena za doručak uz šolju jogurta.
ŠPANSKI OMLET GREJE SRCE I STOMAK Treba vam samo 3 sastojka, a bolji sigurno niste jeli
Služite uz sir ili kiselo mleko.
ŠAKŠUKA Omiljeno jelo sa Bliskog istoka koje pomera granice dobrog ukusa
Lagano i jednostavno jelo savršeno je za letnje vrućine.
VAZDUŠASTA KAJGANA IZ RERNE MILUJE NEPCA Puterasta i sa zapečenom koricom, nema joj ravne
Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)