PRAVIĆETE OVAJ RUČAK ČESTO Ukusna piletina sa cimetom, aromatični užitak
Ova kombinacija ukusa će vas oduševiti
Potrebno je:
- 6 pilećih bataka
- kašikica cimeta
- 1 limun
- so
- biber
- muskatni oraščić
- ulje
Priprema:
Batake posuti cimetom.
Iscediti sok od limuna pa preliti, narendati koru, posoliti pa pobiberiti, nastrugati pola muskatnog oraščića. Dodati malo ulja, dobro promešati pa ostaviti preko noći u frižideru.
Ispržiti na ulju ili zamotati u aluminijumsku foliju pa peći u rerni.
Uz ovu aromatičnue piletinu odlično ide pire krompir, pomfrit, bareno povrće, razne vrste salata.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)