PRAVIĆETE OVAJ RUČAK ČESTO Ukusna piletina sa cimetom, aromatični užitak
Ova kombinacija ukusa će vas oduševiti
Potrebno je:
- 6 pilećih bataka
- kašikica cimeta
- 1 limun
- so
- biber
- muskatni oraščić
- ulje
Priprema:
Batake posuti cimetom.
Iscediti sok od limuna pa preliti, narendati koru, posoliti pa pobiberiti, nastrugati pola muskatnog oraščića. Dodati malo ulja, dobro promešati pa ostaviti preko noći u frižideru.
Ispržiti na ulju ili zamotati u aluminijumsku foliju pa peći u rerni.
Uz ovu aromatičnue piletinu odlično ide pire krompir, pomfrit, bareno povrće, razne vrste salata.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)