PRAVIĆETE OVAJ RUČAK ČESTO Ukusna piletina sa cimetom, aromatični užitak
Ova kombinacija ukusa će vas oduševiti

Potrebno je:
- 6 pilećih bataka
- kašikica cimeta
- 1 limun
- so
- biber
- muskatni oraščić
- ulje
Priprema:
Batake posuti cimetom.
Iscediti sok od limuna pa preliti, narendati koru, posoliti pa pobiberiti, nastrugati pola muskatnog oraščića. Dodati malo ulja, dobro promešati pa ostaviti preko noći u frižideru.
Ispržiti na ulju ili zamotati u aluminijumsku foliju pa peći u rerni.
Uz ovu aromatičnue piletinu odlično ide pire krompir, pomfrit, bareno povrće, razne vrste salata.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
Komentari (0)