Garantovano najbolja pohovana piletina s peršunom koju ćete ikada probati

alo.rs

10:31

Sezonski recepti 0

Ovako pripremljenu piletinu poslužite uz pire krompir i neku hrskavu sezonsku salatu i uživajte u ukusnom obroku!

Garantovano najbolja pohovana piletina s peršunom koju ćete ikada probati
Shutterstock

 

Pohovana piletina s peršunom

Sastojci:

50 g običnog brašna

100 g prezli

1 limun

1 šaka seckanog peršuna

1 jaje

4 fileta pilećih prsa

maslinovo ulje

Priprema:

rašno i prezle pomešati sa polovinom seckanog peršuna i rendanom koricom limuna. U drugoj posudi umutiti jaje i posoliti i pobiberiti. Pileća prsa uvaljajte u smesu sa prezlama, pa u jaje pa opet u prezle Na zagrejanom maslinovom ulju propržite pohovana prsa na niskoj temperaturi dok ne dobiju lepu zlatnu boju sa obe strane. Poslužite toplo i pospite preostalim seckanim peršunom!
 

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading