Garantovano najbolja pohovana piletina s peršunom koju ćete ikada probati
Ovako pripremljenu piletinu poslužite uz pire krompir i neku hrskavu sezonsku salatu i uživajte u ukusnom obroku!

Pohovana piletina s peršunom
Sastojci:
50 g običnog brašna
100 g prezli
1 limun
1 šaka seckanog peršuna
1 jaje
4 fileta pilećih prsa
maslinovo ulje
Priprema:
rašno i prezle pomešati sa polovinom seckanog peršuna i rendanom koricom limuna. U drugoj posudi umutiti jaje i posoliti i pobiberiti. Pileća prsa uvaljajte u smesu sa prezlama, pa u jaje pa opet u prezle Na zagrejanom maslinovom ulju propržite pohovana prsa na niskoj temperaturi dok ne dobiju lepu zlatnu boju sa obe strane. Poslužite toplo i pospite preostalim seckanim peršunom!
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

SLANA ROZEN TORTA Brzo predjelo koje će gosti obožavati
Napravi se brzo i lako, a pojede brzo.

POLICAJKA TORTA SAVRŠENA ZA USKRŠNJU I SLAVSKU TRPEZU Prepuna čokolade i različitih filova
Ako volite jake, čokoladne torte, policajka tortu ćete obožavati.

SVINJSKI PAPRIKAŠ Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za sve gurmane i one izbirljive
Slasno jelo savršeno za svečanu i slavsku trpezu.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)