Garantovano najbolja pohovana piletina s peršunom koju ćete ikada probati
Ovako pripremljenu piletinu poslužite uz pire krompir i neku hrskavu sezonsku salatu i uživajte u ukusnom obroku!
Pohovana piletina s peršunom
Sastojci:
50 g običnog brašna
100 g prezli
1 limun
1 šaka seckanog peršuna
1 jaje
4 fileta pilećih prsa
maslinovo ulje
Priprema:
rašno i prezle pomešati sa polovinom seckanog peršuna i rendanom koricom limuna. U drugoj posudi umutiti jaje i posoliti i pobiberiti. Pileća prsa uvaljajte u smesu sa prezlama, pa u jaje pa opet u prezle Na zagrejanom maslinovom ulju propržite pohovana prsa na niskoj temperaturi dok ne dobiju lepu zlatnu boju sa obe strane. Poslužite toplo i pospite preostalim seckanim peršunom!
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KUVARSKI ADUT IZ RUKAVA Belo meso biće sočnije i hrskavije nego ikada pre ako ga ne pohujete u jajima već u ovoj smesi
Ako želite malo da promenite i da meso napravite na drugačiji način onda probajte da izbacite jaja iz smese za pohovanje jer pivo pomešano sa brašnom isto dobro povezuje smesu.
PRAVIĆETE OVAJ RUČAK ČESTO Ukusna piletina sa cimetom, aromatični užitak
Ova kombinacija ukusa će vas oduševiti
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)