UKUSNO I ZDRAVO Domaći namaz od jaja i sremuša je odličan doručak ili večera
Napravite ovaj namaz i imaćete spreman obrok kada nemate vremena za pripremu jela.
Sastojci:
4 jajeta
4 struka mladog luka
1 veza sremuša
200 ml kisele pavlake
200 g feta sira
Priprema:
Mladi luk isecite na kolutove, sremuš sitno iseckajte. Jaja obarite i kada se ohlade oljuštite i narendajte na krupno. U posudi sjedinite sremuš, mladi luk, rendana jaja. Dodajte kiselu pavlaku i usitnjen sir. Dobro izmešajte i stavite u frižider sa ohladi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆI KREM SIR Napravite namaz od sira i dva začina koji će mu dati pikantan ukus
Uvek ćete imati pri ruci brzi doručak, večeru ili užinu.
UŠTIPCI SA JOGURTOM Najbrži i najjednostavniji koje ste do sada probali
Dobićete punu činiju mekih loptica koje će deca obožavati.
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
KAO IZ RESTORANA Sendvič sa hrskavom piletinom i kačkavaljem, super doručak ili obrok za poneti
Sendvič možete pripremiti uveče i staviti u frižider do sutradan.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)