BRZI RUČAK IZ RERNE Testenina sa sirom i čeri paradajzom je spremna za 20 minuta
Sos za ovu testeninu se ne kuva nego se peče u rerni, što će vam olakšati posao.
Sastojci:
400 g testenine
250 g čeri paradajza
100 g feta sira
1 čen belog luka
1 kašičica origana
3 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Stavite paradajz i sir u podmazan pleh, začinite po ukusu, pospite maslinovim uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta. Obarite testeninu prema uputstvu sa pakovanja i pomešajte sa pečenim sirom i čeri paradajzom. Sačekajte da se prohladi, pospite origano i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NJOKE IZ TIGANJA GOTOVE ZA 15 MINUTA Hrskavo jelo za prave gurmane
Zamirisaće cela kuća.
IDEJA ZA RUČAK Sočna piletina s testeninom je lagani letnji obrok, a biće na stolu za pola sata
Ukusan ručak koji se brzo sprema.
OMILJENO JELO Fenomenalna pasta sa pečurkama i pančetom oduševi sve koji je probaju!
Jelo koji se sprema za svega 15 minuta.
ZAČINJENO I JEFTINO Aromatični špageti sa belim lukom su na stolu za 30 minuta
Klasični italijanski špageti koji se prave od nekoliko začina koje imate u kući.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)