BRZI RUČAK IZ RERNE Testenina sa sirom i čeri paradajzom je spremna za 20 minuta
Sos za ovu testeninu se ne kuva nego se peče u rerni, što će vam olakšati posao.
Sastojci:
400 g testenine
250 g čeri paradajza
100 g feta sira
1 čen belog luka
1 kašičica origana
3 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Stavite paradajz i sir u podmazan pleh, začinite po ukusu, pospite maslinovim uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta. Obarite testeninu prema uputstvu sa pakovanja i pomešajte sa pečenim sirom i čeri paradajzom. Sačekajte da se prohladi, pospite origano i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEJA ZA RUČAK Sočna piletina s testeninom je lagani letnji obrok, a biće na stolu za pola sata
Ukusan ručak koji se brzo sprema.
OMILJENO JELO Fenomenalna pasta sa pečurkama i pančetom oduševi sve koji je probaju!
Jelo koji se sprema za svega 15 minuta.
ZAČINJENO I JEFTINO Aromatični špageti sa belim lukom su na stolu za 30 minuta
Klasični italijanski špageti koji se prave od nekoliko začina koje imate u kući.
POZNATO NEMAČKO JELO Domaće špecle sa kačkavaljem i lukom, jednostavne i veoma ukusne
Pripremite ovaj nemački specijalitet i oduševite ukućane.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
PROJA SA ČVARCIMA Donosimo vam tajni recept za specijalitet koji obožavaju gurmani
Sočna proja najbolje se slaže sa šoljom jogurta, a čvarci joj daju poseban šmek.
Komentari (0)