POHOVANE ŠNICLE SA SUSAMOM Ovako pripremljeno belo meso je mekano, sočno i veoma ukusno
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.

Sastojci:
6 šnicli od pilećeg belog mesa
4 jajeta
5 kašika brašna
5 kašika prezli
1 kašičica mlevene paprike
3 kašike susama
Priprema:
Meso posoliti po ukusu. U jedan tanjir staviti umućena jaja, susam i mlevenu papriku, u drugi brašno, a u treći prezle. Šnicle umakati prvo u mešavinu od jaja, pa u brašno, opet u jaja, zatim u prezle, pa u jaja i onda pržiti na zagrejanom ulju po 3 minuta sa obe strane da dobiju smeđu boju.
Možda vas zanima:

RUČAK ZA ZAUZETE ŽENE Savršen spoj ukusa, a na stolu je već posle 30 minuta!
Paketići od piletine punjeni senfom i umotani u slaninu oduševiće vaše ukućane i lepo ih zasititi.

RECEPT ZA BEČKE ŠNICLE Napravite specijalitet kao pravi Bečlija, topiće se u ustima!
Poslužite uz krompir ili sezonsku salatu.

SOČNI PILEĆI RAŽNJIĆI S POVRĆEM Rapsodija letnjih ukusa stiže iz tiganja za pola sata!
U toplim danima svima se jede lagana hrana. Ovi ražnjići su pravi izbor. Zasitiće vas, a jelo je zdravo.

SVIMA OMILJENI RUČAK, A BRZO JE GOTOV Ovako spremljene šnicle su toliko mekane i sočne da se tope u ustima!
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.

MIRIN KOLAČ SA BOROVNICAMA Sve se pomeša i peče, a nećete moći da prestanete da jedete
Napravi se lako, a pojede brzo.

ŠAM KOCKE SA ŠLJIVAMA Podsećaju na šampitu, a tope se u ustima, oduševiće i one izbirljive
Mirisan i sočan kolač, za pravo uživanje.

UŽIČKA MUĆKALICA Stari recept kafanskog kuvara za jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Služite toplo, uz lepinju ili pogaču.

PITICE SA PATLIDŽANOM Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće mekane i sočne i neće upiti višak ulja
Korisni trikovi za savršen ukus.
Komentari (0)