PREDLOG ZA RUČAK Svinjska džigerica u sosu, mekana i ukusna, prste da poližeš!
Uz ovo jelo vam treba samo hleb, a imaćete ručak i za sutradan.

Sastojci:
Možda vas zanima:

DAJE SNAGU Preukusna svinjska džigerica u saftu, prste da poližeš!
Džigerica je najlepša kada se jede uz pire krompir.

RECEPT ZA BEČKE ŠNICLE Napravite specijalitet kao pravi Bečlija, topiće se u ustima!
Poslužite uz krompir ili sezonsku salatu.

LESKOVAČKA MUĆKALICA Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za vrele dane!
Mućkalica može da se jede za bilo koji obrok.

SOČNI PILEĆI RAŽNJIĆI S POVRĆEM Rapsodija letnjih ukusa stiže iz tiganja za pola sata!
U toplim danima svima se jede lagana hrana. Ovi ražnjići su pravi izbor. Zasitiće vas, a jelo je zdravo.
1 kg svinjske džigerice
1 veća glavica crnog luka
500 ml paradajz sosa
100 ml belog vina
100 g brašna
3 čena belog luka
1 lovorov list
1 kašičica mešavine biljnih začina
1 kašičica soli
Priprema:
Džigericu iseći na tanke šnicle i svako parče uvaljati u brašno i na malo ulja propržiti sa obe strane. Izvaditi na tanjir pa u istom ulju propržiti iseckan beli i crni luk. Vratiti džigericu, dodati malo vode i belo vino. Začiniti, poklopiti i dinstati na tihoj vatri dok tečnost ne ispari. Pri kraju dinstanja dodati paradajz sos i dinstati još 5 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.

BRZA SARAJEVSKA TORTA Starinska poslastica koja budi sva čula, a gotova za tili čas
Prepuna čokolade i orahe, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
Komentari (0)