PEČURKE IZ RERNE Za ovaj ručak treba vam samo jedna tepsija i 20 minuta!
Poslužite kao prilog uz meso, testeninu ili pirinač.
Sastojci:
1 kg šampinjona
2 kašike soja sosa
3 kašike balzamiko sirćeta
2 čene belog luka
1 kašika ulja
½ kašičice suvog timijana
So, biber
Priprema:
Pomešajte ulje, sirće, soja sos, usitnjen beli luk, timijan, so i biber po ukusu. Dodajte očišćenne i iseckane pečurke na deblje kriške. Sipajte ih pleh i rasporedite. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, odnosno dok ne omekšaju. Posle 10 minuta, izmešajte.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavno jelo, a svi se oduševe ukusom!
Paprike sa sirom se lako prave i brzo su spremne za jelo.
BRZO I UKUSNO Zapečena boranija sa sirom i mesom, toliko je ukusna da će je i deca rado jesti
Jelo od boranije i mesa je izdašno, pa ćete imati spreman ručak i sutradan.
POČASTITE SE SUPER RUČKOM Medaljoni u sosu od pečuraka, mekano meso i sočno povrće u saftu
Ručak koji će rado jesti cela porodica.
KUVANO JELO Grašak sa piletinom i krompirom je najbolji ručak na kašiku
Čorbasto jelo koje niko neće odbiti.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)