SREMCI ZNAJU ZAŠTO Pripremite svinjetinu na ovaj način i videćete po čemu je posebna
Za prste se lepi.
Svinjetina na sremački način
Možda vas zanima:
PREPORUČUJEMO DA JE JEDETE ŠTO TOPLIJU Domaća čorba od svinjetine svima će se dopasti
Jelo na kašiku koje je neodoljivo.



ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
Sastojci:
2 kg svinjskog mesa
8-10 paprika šilja
2 šargarepe
1 čen belog luka
1 glavica crnog luka
2 kašike domaće
masti ili ulja
Priprema:
Meso iseći na krupne kocke i složiti u šerpu, dodati isečenu papriku i luk i isečenu šargarepu. Ostaviti u frižideru dva sata da meso i povrće puste sokove, a nakon toga preliti sa dve kašike domaće masti ili ulja.
Krčkati na tihoj vatri dok meso ne postane meko.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)