SREMCI ZNAJU ZAŠTO Pripremite svinjetinu na ovaj način i videćete po čemu je posebna

Alo.rs

16:00

Sezonski recepti 0

Za prste se lepi.

SREMCI ZNAJU ZAŠTO Pripremite svinjetinu na ovaj način i videćete po čemu je posebna
Shutterstock

Svinjetina na sremački način

Sastojci:

2 kg svinjskog mesa

8-10 paprika šilja

2 šargarepe

1 čen belog luka

1 glavica crnog luka

2 kašike domaće

masti ili ulja

Priprema:

Meso iseći na krupne kocke i složiti u šerpu, dodati isečenu papriku i luk i isečenu šargarepu. Ostaviti u frižideru dva sata da meso i povrće puste sokove, a nakon toga preliti sa dve kašike domaće masti ili ulja. 
Krčkati na tihoj vatri dok meso ne postane meko.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading