KAKAV SPOJ NAMIRNICA! Napravite svinjetinu sa limunom i osetite rapsodiju ukusa
Neuobičajen ručak.
Svinjetina sa limunom
Možda vas zanima:



ZAMIRISAĆE CELA KUĆA Krompir sa ruzmarinom je idealan prilog za svaki ručak
Oduševiće vas lakoća pripreme.
Sastojci:
600 g svinjskog karea
50 g gustina
0,1 l sosa od soje
20 g belog luka
20 g đumbira
10 g ljute paprike
0,2 l supe od povrća
40 g ljubičastog kupusa
80 g šargarepe
60 g pečuraka
1/2 limuna
5 g listova nane
0,2 l mleka
60 g paprika
kari
so, biber
160 g pirinča
0,2 l ulja
Priprema:
Sos od soje, zajedno sa belim lukom i ljutom paprikom, utrljajte u meso, isecite zatim meso na trake i ostavite da odstoji. U tiganju ispržite povrće svako zasebno i izvadite ga da se procedi. Na istoj toj masnoći propržite marinirano meso kojem ste dodali gustin, sve dok masa ne postane lepljiva. Prženo, hrskavo meso odvojte od viška masnoće i dodajte povrće, prelijte i supom, a zatim i mlekom i krčkajte na tihoj vatri. Poslužite uz bareni pirinač sa prženim jajetom i ukrasite limetom i nanom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)