JESTE LI ČULI ZA MIŠ MAŠ? Kada ga budete probali, dobro ćete ga zapamtiti
Glavni sastojak je mleveno meso.
Miš-maš s mlevenim mesom
Sastojci:
500g mlevenog mesa
2-3 glavice crnog luka
5-6 paprika
5-6 paradajza
4 jaja
peršun
so po ukusu
Priprema:
Sitno isecite luk, paprike i paradajz. U tiganj sipajte ulje i prvo dinstajte luk. Kad se zaprži, dodajte paprike. Nakon nekoliko minuta, dodajte mleveno meso. Lepo mešajte da se izdrobi da se dobiju mrvice. Kad promeni boju, dodajte paradajz i ostavite jelo da se krčka na tihoj vatri, dok ne ispari tečnost i ne ostane na masti. Na kraju umutite jaja viljuškom i dodajte ih u tiganj. Promešajte dobro i nakon nekoliko minuta skinite s vatre. Servirajte s iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.
PRSTE DA POLIŽEŠ! Prepoznatljivo jelo koje dolazi iz Francuske omiljeno je i u Srbiji
Od svega i svačega je!
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
Komentari (0)