JESTE LI ČULI ZA MIŠ MAŠ? Kada ga budete probali, dobro ćete ga zapamtiti
Glavni sastojak je mleveno meso.
Miš-maš s mlevenim mesom
Sastojci:
500g mlevenog mesa
2-3 glavice crnog luka
5-6 paprika
5-6 paradajza
4 jaja
peršun
so po ukusu
Priprema:
Sitno isecite luk, paprike i paradajz. U tiganj sipajte ulje i prvo dinstajte luk. Kad se zaprži, dodajte paprike. Nakon nekoliko minuta, dodajte mleveno meso. Lepo mešajte da se izdrobi da se dobiju mrvice. Kad promeni boju, dodajte paradajz i ostavite jelo da se krčka na tihoj vatri, dok ne ispari tečnost i ne ostane na masti. Na kraju umutite jaja viljuškom i dodajte ih u tiganj. Promešajte dobro i nakon nekoliko minuta skinite s vatre. Servirajte s iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.
PRSTE DA POLIŽEŠ! Prepoznatljivo jelo koje dolazi iz Francuske omiljeno je i u Srbiji
Od svega i svačega je!
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)