JESTE LI ČULI ZA MIŠ MAŠ? Kada ga budete probali, dobro ćete ga zapamtiti
Glavni sastojak je mleveno meso.
Miš-maš s mlevenim mesom
Možda vas zanima:

SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Prepoznatljivo jelo koje dolazi iz Francuske omiljeno je i u Srbiji
Od svega i svačega je!

Sastojci:
500g mlevenog mesa
2-3 glavice crnog luka
5-6 paprika
5-6 paradajza
4 jaja
peršun
so po ukusu
Priprema:
Sitno isecite luk, paprike i paradajz. U tiganj sipajte ulje i prvo dinstajte luk. Kad se zaprži, dodajte paprike. Nakon nekoliko minuta, dodajte mleveno meso. Lepo mešajte da se izdrobi da se dobiju mrvice. Kad promeni boju, dodajte paradajz i ostavite jelo da se krčka na tihoj vatri, dok ne ispari tečnost i ne ostane na masti. Na kraju umutite jaja viljuškom i dodajte ih u tiganj. Promešajte dobro i nakon nekoliko minuta skinite s vatre. Servirajte s iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

DOMAĆI RAŽENI HLEB Sočan i ukusan, a biće mekan i sutradan
Biće još ukusniji nego onaj iz pekare.

POSNE LAZANJE SA LOSOSOM I POVRĆEM Sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz čašu belog vina.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

MIRISNI MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi desert kada vam se jede slatko, a nemate vremena za pripremu
Mirisni i ukusni, za pravo uživanje.

Komentari (0)