ODLIČNO JELO Testenina s tunjevinom prelivena sosom od paradajza, spremna za 30 minuta

Trpeza/ V.V.

18:00

Sezonski recepti 0

Ručak koji se brzo sprema, a veoma je ukusan.

ODLIČNO JELO Testenina s tunjevinom prelivena sosom od paradajza, spremna za 30 minuta
Shutterstock

Sastojci:

300 g testenine

250 ml pasiranog paradajza

1 crni luk

1 čen belog luka

1 konzerva tunjevine u komadima

1 kašika rendanog parmezana

Priprema:

Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte iseckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezan.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading