ODLIČNO JELO Testenina s tunjevinom prelivena sosom od paradajza, spremna za 30 minuta
Ručak koji se brzo sprema, a veoma je ukusan.

Sastojci:
Možda vas zanima:

IDEJA ZA RUČAK Sočna piletina s testeninom je lagani letnji obrok, a biće na stolu za pola sata
Ukusan ručak koji se brzo sprema.

PREDLOG ZA SAVRŠEN RUČAK Pripremite šnicle ovako i biće najmekše i najukusnije!
Šnicle poslužite uz sezonsku salatu i hleb.

ISKORISTITE OSTATKE OD JUČE Napravite fantastične slane mafine od tri sastojka
Mafini od krompira mogu da budu doručak, večera ili posluženje za goste.

VODA NAM IDE NA USTA Roštilj kobasica u ljutom sosu, spremna za 15 minuta!
Ovako pripremljenu kobasicu poslužite uz pire, pomfrit ili jednostavno jedite sa hlebom.
300 g testenine
250 ml pasiranog paradajza
1 crni luk
1 čen belog luka
1 konzerva tunjevine u komadima
1 kašika rendanog parmezana
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte iseckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezan.

BEJLIS ČIZKEJK Kremasti desert punog ukusa, idealan za svečanu trpezu
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa likerom ćete obožavati.

USKRŠNJI HLEB PO ITALIJANSKOM RECEPTU Izgledaće svečano, a biće mekan i sočan
Savršenog ukusa i vizuelno interesantan, gosti će biti oduševljeni.

OFARBAJTE JAJA ZA USKRS U SMARAGDNO ZELENU Izgledaće otmeno i luksuzno, a trebaju vam samo ove 2 namirnice
Kombinacijom ove dve vrste čaja dobićete savršenu smaragdno zelenu boju.

ŠVARCVALD KOLAČ Raskošni desert sa višnjama kao osmišljen za uskršnju trpezu
Mirisan i neodoljiv desert, gosti će biti oduševljeni.

KIFLICE SA POSNIM MAJONEZOM Biće još bolje od onih iz pekare
Najbolje služite uz posni jogurt ili kiselo mleko.
Komentari (0)