JELO IZ RERNE Zapečene makarone sa mladim lukom, brza večera ili doručak
Za pola sata jelo će biti na stolu.
Sastojci:
300 g makarona ili druge testenine
150 g feta sira (ili po želji)
3 struka mladog crnog luka sa percima
3 jajeta
Priprema:
Makarone skuvati u slanoj vodi i procediti. Na malo ulja prodinstati iseckan mladi luk i posoliti. Umutiti jaja, dodati izmrvljen sir i prodinstan luk. Dodati makarone, posoliti po ukusu. Sipati u nauljenu tepsiju i peći u rerni na 180 stepeni 30 minuta. Gotove makarone po želji posuti iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JELO OD NAMIRNICA IZ FRIŽIDERA Zapečena testenina s jogurtom je jeftina večera, a lepo ćete se najesti
Večera će biti na stolu za pola sata.
BRZA VEČERA Testenina sa parizerom iz rerne je jeftino jelo, a nema ko ga ne voli!
Odličan je i sutradan, pa je možete jesti za doručak.
RUČAK ZA POSAO Obrok salata od testenine i piletine, jede se hladna i odlično zasiti
Ako imate ostatke piletine od ručka napravite ovu obrok salatu da je ponesete sutradan na posao.
JEFTINA VEČERA Zapečena testenina s jogurtom, ukusno jelo od sastojaka iz frižidera
Možete je jesti i sutradan za doručak.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)