JELO IZ RERNE Zapečene makarone sa mladim lukom, brza večera ili doručak
Za pola sata jelo će biti na stolu.
Sastojci:
300 g makarona ili druge testenine
150 g feta sira (ili po želji)
3 struka mladog crnog luka sa percima
3 jajeta
Priprema:
Makarone skuvati u slanoj vodi i procediti. Na malo ulja prodinstati iseckan mladi luk i posoliti. Umutiti jaja, dodati izmrvljen sir i prodinstan luk. Dodati makarone, posoliti po ukusu. Sipati u nauljenu tepsiju i peći u rerni na 180 stepeni 30 minuta. Gotove makarone po želji posuti iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JELO OD NAMIRNICA IZ FRIŽIDERA Zapečena testenina s jogurtom je jeftina večera, a lepo ćete se najesti
Večera će biti na stolu za pola sata.
BRZA VEČERA Testenina sa parizerom iz rerne je jeftino jelo, a nema ko ga ne voli!
Odličan je i sutradan, pa je možete jesti za doručak.
RUČAK ZA POSAO Obrok salata od testenine i piletine, jede se hladna i odlično zasiti
Ako imate ostatke piletine od ručka napravite ovu obrok salatu da je ponesete sutradan na posao.
JEFTINA VEČERA Zapečena testenina s jogurtom, ukusno jelo od sastojaka iz frižidera
Možete je jesti i sutradan za doručak.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)