JELO IZ RERNE Zapečene makarone sa mladim lukom, brza večera ili doručak

Trpeza/ V.V.

19:00

Sezonski recepti 0

Za pola sata jelo će biti na stolu.

makarone
Shutterstock

 Sastojci:

300 g makarona ili druge testenine

150 g feta sira (ili po želji)

3 struka mladog crnog luka sa percima

3 jajeta

Priprema:

Makarone skuvati u slanoj vodi i procediti. Na malo ulja prodinstati iseckan mladi luk i posoliti. Umutiti jaja, dodati izmrvljen sir i prodinstan luk. Dodati makarone, posoliti po ukusu. Sipati u nauljenu tepsiju i peći u rerni na 180 stepeni 30 minuta. Gotove makarone po želji posuti iseckanim peršunom.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading