JELO IZ RERNE Zapečene makarone sa mladim lukom, brza večera ili doručak
Za pola sata jelo će biti na stolu.
Sastojci:
300 g makarona ili druge testenine
150 g feta sira (ili po želji)
3 struka mladog crnog luka sa percima
3 jajeta
Priprema:
Makarone skuvati u slanoj vodi i procediti. Na malo ulja prodinstati iseckan mladi luk i posoliti. Umutiti jaja, dodati izmrvljen sir i prodinstan luk. Dodati makarone, posoliti po ukusu. Sipati u nauljenu tepsiju i peći u rerni na 180 stepeni 30 minuta. Gotove makarone po želji posuti iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Ješćete ih za doručak, ručak i večeru
Jelo koje nema konkurenciju.
MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Nastale još u 14 veku, a nema im ravnih
Makarone sa sirom se prvi put pominju u italijanskom kuvaru u 14.veku.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Jeftino jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Sočne i slasne, a nema ko ih ne voli.
MAKARONE SA SIROM Prave se brzo i lako, a nema ko ih ne voli
Kremaste i slasne, bićete siti do večere.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)