BRZO I JEDNOSTAVNO SE SPREMA Preukusna krem supa od bundeve ugrejaće vaša srca
Jelo na kašiku koje uvek uspeva.
Supa od bundeve
Sastojci:
350 g bundeve
1 glavica crnog luka
lovorov list
prstohvat cimeta
prstohvat muskatnog oraščića
so i biber
2 čena belog luka
1 kašika svežeg peršunovog lista
8 dl vode
Priprema:
Iseckajte luk i propržiti na malo ulja. Kada omekne, dodati i bundevu isečenu na kocke. Promešati nekoliko
puta, pa naliti vodu. Dodati lovorov list, beli luk, cimet, muskatni oraščić, pa posoliti i pobiberiti po želji. Ostaviti da kuva dok bundeva ne omekša. Kada je povrće skuvano, skloniti sa šporeta, izvaditi lovorov list, dodati pavlaku i izmiksati u blenderu. Supu nasuti u posudu za posluživanje, pa posuti sitno naseckanim svežim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEMA MESA NI TRUNKE Probajte lazanju sa preukusnim filom koji će vam postati omiljeni
Zadovoljite celu porodicu odličnim ukusom.
DUŠU GREJE Supa od OVOG povrća pravi se brzo, a očarava
I najmlađima će se dopasti.
OKREPLJUJUĆE JELO Krem supa od paradajza je jednostavna i ukusna
Oduševiće vas začini.
PO BAKINOM RECEPTU Neodoljiva domaća supa s knedlama ješćete svaki dan
Jelo na kašiku koje svako voli.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)