SUPA GOTOVA ZA 15 MINUTA! Obrok koji možete jesti u bilo koje doba dana
Toliko je ukusna i puna vitamina.

Hladna supa od paradajza
Možda vas zanima:

NAJMEKŠE ĆUFTE Neobičan recept za svakodnevni ručak
Cela porodica će se oduševiti.

ZDRAVA VEČERA ILI DORUČAK Pikantni namaz od oraha i paprike, ispuniće vam dan
Ukusno i neodoljivo.

ZDRAVA I HRANLJIVA SALATA Obrok od bulgura lak je za pripremu
Spremaćete je svaki dan.

ZASLADITE SEBI POPODNE Remek delo od manga - bez pečenja
Prosto i jednostavno.
Sastojci:
2 crvene paprika
1 kg paradajza ili pelata
1 koren đumbira
1 veza korijandera
sok od jednog limuna
dve grančice sveže nane
1 dl belog vina
1/2 glavice belog luka
3 kašike maslinovog ulja
2 kašike žutog šećera
1 kašičica bibera
1 kašika soli
1 svež krastavac
Priprema:
Crvene paprike ispecite na plotni, posolite ih i stavite u kesu kako biste ih lakše oljuštili. Hladnu očišćenu papriku potom stavite u dublju posudu, pa dodajte pelat ili blanširani paradajz. Dodajte sok od jednog đumbira, korijander, sok od limuna, svežu nanu, belo vino, beli luk, šećer, maslinovo ulje i so. Sve pomešajte, pa blendirajte dok ne dobijete supu srednje gustine. Supa ne sme biti ni previše gusta, ni previše retka. Dekorišite je štapićima svežeg krastavca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.

SALATA SA CVEKLOM I JABUKAMA Krepi organizam u trenu, a gotova začas
U sočnom spoju sa orasima, ovakvu salatu do sada niste jeli.
Komentari (0)