SUPER ŠNICLE ZA RUČAK Pohovana ćuretina sa susamom je savršen izbor za svaku priliku

Vesna Vukadinović

12:30

Sezonski recepti 0

Poslužite uz kuvani krompir i sezonsku salatu.

kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

5 šnicli od ćurećeg mesa

4 jajeta

5 kašika brašna

5 kašika prezli

1 kašičica mlevene paprike

3 kašike susama

Priprema:

Meso posoliti po ukusu. U jedan tanjir staviti umućena jaja, susam i mlevenu papriku, u drugi brašno, a u treći prezle. Šnicle umakati prvo u mešavinu od jaja, pa u brašno, opet u jaja, zatim u prezle, pa u jaja i onda pržiti na zagrejanom ulju po 3 minuta sa obe strane da dobiju smeđu boju.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading