JEDU SE S NOGU Neodoljive punjene teleće rolnice brzo će nestati sa vašeg tanjira
Ukusne su i lagane.
Punjene teleće rolnice
Sastojci:
1 veza bosiljka
8 tankih telećih šnicli (po 80 g)
so, biber
1 kašika senfa
400 g kupusa ribanca
2 kašike ulja
125 ml supe od kocke
Priprema:
Iseckati bosiljak. Šnicle posoliti, pobiberiti i premazati senfom. Pomešati polovinu bosiljka i kiselog kupusa ribanca, pa time napuniti šnicle i uviti u rolnice. Pričvrstiti. Zagrejati ulje u tefl onskom tiganju, ispržiti rolnice, naliti supom i krčkati 15 minuta. Servirati uz pečeni ili bareni krompir (ili neko drugo bareno povrće).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEALNO ZA PUT Riblji ćevapi će oduševiti sve klince
Preukusni su.
MESNI ROLAT ZA CELU PORODICU Neodoljiv i prepun UKUSNOG fila, ovaj obrok će vam odmah postati omiljen
Oduševite se na prvi zalogaj.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
Komentari (0)