JEDU SE S NOGU Neodoljive punjene teleće rolnice brzo će nestati sa vašeg tanjira

Alo.rs/B. Paunović

14:00

Sezonski recepti 0

Ukusne su i lagane.

trpeza
Shutterstock

Punjene teleće rolnice

Sastojci:

1 veza bosiljka

8 tankih telećih šnicli (po 80 g)

so, biber

1 kašika senfa

400 g kupusa ribanca

2 kašike ulja

125 ml supe od kocke

Priprema:

Iseckati bosiljak. Šnicle posoliti, pobiberiti i premazati senfom. Pomešati polovinu bosiljka i kiselog kupusa ribanca, pa time napuniti šnicle i uviti u rolnice. Pričvrstiti. Zagrejati ulje u tefl onskom tiganju, ispržiti rolnice, naliti supom i krčkati 15 minuta. Servirati uz pečeni ili bareni krompir (ili neko drugo bareno povrće).

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading