RIBA JE UVEK DOBAR IZBOR Bakalar u tanjiru lako se pravi i jako je zdrav
Neodoljiv je.
Bakalar u foliji
Sastojci:
400 g bakalara
puter
1 glavica luka
praziluk
spanać
peršun
Priprema:
Premažite puterom aluminijsku foliju i stavite ribu na nju. Začinite s malo soli i seckanim peršunom. Dodajte malo luka, spanaća i kružića praziluka, kao i malo putera. Zamotajte foliju u obliku pakovanja i krajeve dobro pričvrstite, pa stavite na pleh u prethodno zagrejanu rernu. Pržite ribu na 200 stepeni 10-20 minuta, u zavisnosti od veličine pakovanja. nju. Začinite s malo soli i seckanim peršunom. Dodajte malo luka, spanaća
i kružića praziluka, kao i malo putera. Zamotajte foliju u obliku pakovanja i krajeve dobro pričvrstite, pa stavite na pleh u prethodgrejanu 10-20 minuta, u zavisnosti od veličine pakovanja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JEDITE IH SA SOSOM PO ŽELJI Prekrasni kroketi od ribe oduševiće i klince!
Oblika mogu da budu koji želite.
UŽIČANI JE SPREMAJU BAŠ OVAKO Nesvakidašnji način da pripremite NAJUKUSNIJU pastrmku po ovom receptu
Probajte i uverićete se.
NIKAD LAGANIJA VEČERA Ukusni losos sa par dodataka odmah će vas zasititi
Caka je u začinima.
IDEALAN RUČAK ZA POSLEDNJI DAN POSTA Riba u belom sosu će vas oduševiti
Probajte ovaj izvanredan recept.
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
POSNE PLJESKAVICE OD OSLIĆA Prave se za tili čas, a ukus im je fenomenalan
Najbolje da ih servirate dok su još tople...
Komentari (0)