DOBRO POZNATO JELO U NOVOM RUHU Karađorđeva šnicla se svima dopada i preukusan je fil

Alo.rs/B. Paunović

13:00

Sezonski recepti 0

Topi se u ustima.

trpeza
Shutterstock

Karađorđeva šnicla

Sastojci:

4 svinjske ili teleće šnicle (od buta)

200 g kajmaka

2 jajeta

brašno

prezle

so

ulje za prženje

Priprema:

Šnicle izlupati tučkom za meso, malo posoliti, pa na svaku staviti četvrtinu pripremljene količine kajmaka. Zaviti u rolnu i pričvrstiti čačkalicama. Rolne uvaljati u brašno, pa u umućena jaja, pa u prezle i pržiti na srednjoj temperaturi, da porumene sa svih strana. Služiti uz krompir baren u slanoj vodi i svežu salatu.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading