PREDLOG ZA RUČAK Paprike punjene sirom, zapečene u rerni, mogu biti obrok ili prilog
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
Sastojci:
6 paprika suvih ili svežih
300 g tvrdog sira
2 jaja
2 kašike griza
1 paradajz (opciono)
so i biber
Priprema:
Operite paprike i izvadite semenke. Pomešajte sir, umućena jaja, griz, posolite i pobiberite po ukusu. Napunite paprike sirom i po želji zatvorite kolutom paradajza. Poređajte ih u pleh, prelijte sa malo ulja i pecite u rerni na 200 stepeni oko 40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavno jelo, a svi se oduševe ukusom!
Paprike sa sirom se lako prave i brzo su spremne za jelo.
NAJLEPŠA LETNJA VEČERA Pohovane paprike punjene svežim sirom, kad jednom probate stalno ćete ih praviti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.
NAJBOLJE PUNJENE PAPRIKE Kuvar jednog beogradskog restorana nam je otkrio čime da zamenite pola mesa, biće jeftinije, a ukusnije!
Mleveno meso je skupo, pa pola količine koja vam je potrebna zamenite sojinim ljuspicama koje su mnogo jeftinije. Niko to neće ni primetiti u jelu.
PUNJENA PAPRIKA Klasičan recept sa mesom svi obožavaju, a posebno domaćice, jer imaju ručak i za sutra!
Nezaobilazno jelo na našoj trpezi ćete jednostavno pripremiti po ovom receptu.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)