PREDLOG ZA RUČAK Paprike punjene sirom, zapečene u rerni, mogu biti obrok ili prilog
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
Sastojci:
6 paprika suvih ili svežih
300 g tvrdog sira
2 jaja
2 kašike griza
1 paradajz (opciono)
so i biber
Priprema:
Operite paprike i izvadite semenke. Pomešajte sir, umućena jaja, griz, posolite i pobiberite po ukusu. Napunite paprike sirom i po želji zatvorite kolutom paradajza. Poređajte ih u pleh, prelijte sa malo ulja i pecite u rerni na 200 stepeni oko 40 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Lagano letnje jelo koje krepi dušu i telo
Neodoljive i slasne, za pravo zadovoljstvo.
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavno jelo, a svi se oduševe ukusom!
Paprike sa sirom se lako prave i brzo su spremne za jelo.
NAJLEPŠA LETNJA VEČERA Pohovane paprike punjene svežim sirom, kad jednom probate stalno ćete ih praviti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.
NAJBOLJE PUNJENE PAPRIKE Kuvar jednog beogradskog restorana nam je otkrio čime da zamenite pola mesa, biće jeftinije, a ukusnije!
Mleveno meso je skupo, pa pola količine koja vam je potrebna zamenite sojinim ljuspicama koje su mnogo jeftinije. Niko to neće ni primetiti u jelu.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)