BRZO I UKUSNO Sočna svinjska džigerica u pikantnom saftu, jeftino i izdašno jelo
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
Sastojci:
1 kg svinjske džigerice
4 glavice crnog luka
4 sveže paprike
6 paradajza
biber u zrnu
svež peršun
so, suvi biljni začin
slatka mlevena paprika
Priprema:
Džigericu isecite na kocke i dinstajte na zagrejanom ulju uz dodatak 2-3 čaše vode. Kada je napola gotova dodajte sitno iseckani crni luk, papriku isečenu na kockice, so i biber po ukusu. Posle nekoliko minuta dodajte paradajz isečen na kockice i iseckan peršun. Dinstajte dok džigerica i povrće ne omekšaju. Nekoliko minuta pred kraj dodajte mlevenu papriku i suv biljni začin po ukusu. Poslužite uz pire krompir.
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA RUČAK Mekana dinstana džigerica s povrćem u ukusnom umaku
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
DAJE SNAGU Preukusna svinjska džigerica u saftu, prste da poližeš!
Džigerica je najlepša kada se jede uz pire krompir.
UKUSAN RUČAK Pripremite ovako krmenadle i biće sigurno sočne
Poslužite uz krompir ili povrće.
SAVRŠEN RUČAK Prelivena musaka od kiselog kupusa i mlevenog mesa
Sočan, ukusan ručak za celu porodicu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)