DRUGAČIJE PRŽENICE IZ RERNE Sa šunkom i sirom, prste da poližete
Za brzi doručak ili večeru, napravite prženice iz rerne, oduševićete se. Preukusne i slasne, sa sirom i šunkom, zagrejaće vam dušu i telo.
Potrebno je
- hleb
- šunka
- 200 g tvrdog sira
- 4 jaja
- 300 g kremastog sira
- 200 ml mleka
- 20 g putera
Priprema
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške. Obložite pleh papirom za pečenje pa naređajte kriške. Pospite ih rendanim sirom pa narešajte preko šunku. Jaja umutite sa mlekom, kremastim sirom i istopljenim puterom. Zatim prelijte preko šunke, pa ponovo pospite rendanim sirom. Pecite oko pola sata u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PRŽENICE IZ RERNE Drugačije, a slasne, ukućani će stajati u redu za još
Ako volite prženice, ove ćete obožavati.
PRŽENICE BEZ JAJA Viralni hit koji je oduševio sve domaćice, a podjednako ukusne
Drugačije, a jednako sočne i ukusne, najbolje služite uz prilog po želji.
CRNOGORSKE PRIGANICE Savršeno idu uz jogurt, spolja hrskave, a iznutra mekane kao pamuk
Savršene za doručak, nestaće sa stola odmah.
PRŽENICE BEZ JAJA I ŠEĆERA Viralni trend koji je osvojio društvene mreže, a ispadnu hrskave i slasne
Da li je moguće napraviti prženice bez jaja? Da, moguće je, i podjednako su preukusne. Probajte i uverite se zašto je toliko dobro.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
Komentari (0)