KAKO DA JAJA NE PUKNU TOKOM KUVANJA Jednostavan trik koji provereno radi
Provereni trik kako da jaja ne puknu tokom kuvanja.
Iako kuvanje jaja deluje jednostavno, često se dešava da to nije tako. Ispadnu rovita ili prekuvana.
Primenite ovaj jednostavni trik zbog kog će da budu savršena. Takođe, ovaj trik garantuje da jaja neće da puknu tokom kuvanje.
Potrebno je da osim jaja, u vodu stavite i nekoliko šibica, i ljuska će da ostane netaknuta. Dodavanje šibica će da spreči pravljenje finih pukotina u ljusci i curenje belanaca.
Napomena: Dovoljno je da ubacite 3-5 komada u vrelu vodu.
Nakon 10 minuta, kad se prohlade, proverite da li su oštećena. Bićete oduševljeni rezultatom.
BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
STARINSKA TORTA SA ORASIMA Zaboravljeni slatkiš iz bakine sveske recepata, sa sočnim korama i slatkim filom
Fenomenalna poslastica pogodna za sve svečane događaje i slavsku trpezu.
SICILIJANSKE KANOLE Desert koji je proslavio čuveni italijanski film, a ukusa koji se ne zaboravlja
Recept za desert koji je proslavio film "Kum" oduševiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)