AKO VAM JE ISKIPELO MLEKO NEMOJTE DA GA BACATE Dodajte mu ovo i neprijatan ukus će da nestane odmah
Fenomenalan, a jednostavan trik kako da popravite ukus iskipelom mleku.
![zagorelo mleko](/data/images/2024-06-05/89806_shutterstock-1288802194_f.jpg?timestamp=1718056800)
Ako mleko iskipi kada ga kuvate, postoji rešenje.
Dodajte prstohvat soli
Dodajte u njega samo prsohvat soli i neprijatan miris će da se izgubi.
A evo rešenja za zagorelu šerpu
Tri prsta vode sa malo rastvorenog praška za pecivo sipajte u zagorelu šerpu.
Zagoreli deo će da nestane kao rukom odnešen.
Ako je baš mnogo zagorelo, dodajte i malo deterdženta za sudove, pa žicom istrljajte.
![meso](/data/images/2024-07-26/95456_shutterstock-2387668335_f.jpg)
SOČNO PEČENO MESO Moguće je, treba vam samo ova namirnica, biće mekano kao duša
Ako želite da pečeno meso bude sočno primenite ovaj jednostavan trik, i bićete raspamećeni koliko je ukusno.
![hašure](/data/images/2024-07-24/95231_shutterstock-229477783_f.jpg)
HAŠURE Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa
Legenda smatra da je ovaj turski specijalitet najstariji desert na svetu, a ako želite da se uverite da li je zaista toliko dobar, najbolje napravite i probajte.
![čokoladni smuti](/data/images/2024-07-24/95238_shutterstock-301326848_f.jpg)
ČOKOLADNI SMUTI ZA DORUČAK I DOBAR IZGLED Recept glumice Dženifer Aniston oduševio fanove, svi ga prave
Ukusan i zdrav doručak po receptu čuvene glumice, poznate po dobrom zdravlju i vitkoj liniji.
![mil fej](/data/images/2024-07-24/95222_shutterstock-2116217021_f.jpg)
MIL FEJ DESERT Čarobni francuski slatkiš, kremast i lagan, otopićete se od miline
Francuski kolač "od 1000 kora" obožavaće i oni koji ne vole slatko.
![opera torta](/data/images/2024-07-25/95301_shutterstock-124594633_f.jpg)
OPERA TORTA Francuska čokoladna poslastica sa kafom koja miriše na ljubav
Čuvena francuska poslastica u kremastom spoju kafe i čokolade idealna je za sve svečane prilike, kao i slavsku trpezu.
Komentari (0)